Hannele Lauri tähtää tupakoinnin lopettamiseen Acetium® imeskelytablettien avulla


Pitkään tupakoinut näyttelijä Hannele Lauri on onnistunut vähentämään tupakointiaan Suomessa kehitettyjen Acetium® imeskelytablettien avulla. Acetium® imeskelytabletit eivät sisällä nikotiinia. 

 

Hannele Lauri on tupakoinut niin kauan, että aloitusaikaa on vaikeaa muistaa. Kun hän aloitti tupakoinnin, sen vaaroista ei puhuttu lainkaan. Tupakointi on hänen paheensa; esimerkiksi alkoholia hän juo äärimmäisen harvoin. Terveyssyistä hän on kuitenkin ottanut tavoitteekseen ainakin vähentää tupakointia.

“Kaikista ihanintahan olisi lopettaa tupakointi kokonaan, mutta se on todella vaikeaa jos on tupakoinut pitkään. Keuhkoahtauma ja -syöpä tietenkin pelottavat”, Hannele kuvailee. 

 

Acetium® imeskelytabletit yllättivät

Acetium® imeskelytabletteja käytetään siten, että tablettia imeskellään tupakoinnin aikana. Acetium® imeskelytabletti sitoo tupakansavusta sylkeen liukenevaa asetaldehydiä, ja heikentää tupakoinnista saatavaa mielihyvän tunnetta. Acetium® imeskelytabletit sisältävät myös pienen määrän ksylitolia suun terveyden tukemiseksi. 

“Sen huomasin ensimmäisenä, että tämä on hyvän makuinen! Makeahko, mutta ei liian makea”, Hannele kehuu.

Hannele kertoo tupakointikertojen välisen ajan pidentyneen Acetium® imeskelytablettien käytön myötä. Hannele aikoo jatkaa tablettien käyttöä. 

“Huomaan jo nyt, että mä poltan harvemmin! Kenties joskus tulee se päivä, jolloin voin sanoa etten polta”, Hannele kertoo. 

“Olen suositellut näitä jo omalle lähipiirillenikin”, Hannele jatkaa. 

“Toki myös tuotteen suomalaisuudella on merkitystä. Se herättää minussa luottamusta, ja kaikki ohjeet on saatavilla myös suomeksi. Ei tarvitse osata englantia, että tuotteesta voi saada tietoa,” Hannele kehuu. 

 

 

Acetium® imeskelytabletti – eroon tupakasta

Acetium on nikotiiniton tupakan vieroitusvalmiste, joka voi auttaa sinua pääsemään eroon tupakasta ja nikotiiniriippuvuudestasi. Acetium®-imeskelytabletin avulla voit lopettaa tupakoinnin riippumatta siitä, kuinka pitkään olet polttanut, tai mitä muita keinoja olet jo kokeillut tupakasta vieroittautumiseen.