Huippukoneen sähköskootteri siivittää vaikkapa golfkierroksia


Luotettavan kotimaisen Huippukoneen E-GO Strike sähköskootteri on kätevä liikkumisväline moneen. Skootterilla on kätevää ajella esimerkiksi lyhyempiä kaupunkimatkoja ja tietenkin kierroksia golfkentällä.

 

Huippukone Oy on kotimainen sähköskoottereiden maahantuoja, joka toimittaa tuotteet kätevästi muutamassa päivässä kotiovelle. Yritys tunnetaan laadukkaasta asiakaspalvelustaan ja hyvistä hinnoistaan. 

– Asiakastyytyväisyys on meille erityisen tärkeää. Panostamme nopeaan ja asiantuntevaan asiakaspalveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin, aloittaa toimitusjohtaja Eetu Pakkanen,

 

Yksi Huippukoneen valikoiman kärkituotteista on E-GO Strike kolmipyöräinen sähköskootteri, joka on varustettu tehokkailla 2*500W sähkömoottoreilla. Niiden avulla matkaa voi tehdä noin 25 km/h nopeudella. Tehokkaan akun avulla skootterilla taittaa pidemmänkin matkan. Skootteri on täysin tieliikennekelpoinen ja sillä voi ajaa ilman ajokorttia tai ikärajaa.

– Egon skoottereissa erityistä on esimerkiksi uniikki ulkonäkö ja hyvä varustelutaso. Jokaisessa mallissa on äärettömän tehokkaat moottorit, Pakkanen jatkaa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myös ajettavuuteen on panostettu. Nivelletyn taka-akselin ansiosta skootteri kääntyy todella hyvin ja sillä on mukavaa myös pakittaa. Kaarrokset se hoitaa jämäkästi ja vakaasti.

Mukavasti kentällä ja kauppareissuilla

 

Erityisen hyvä valinta skootteri on esimerkiksi golfkentälle. Skootterin valaistuksen avulla golfkautta voi pidentää ja golfbägitelineessä bägi kulkee mukavasti mukana. 

– Skootterin kyydissä on miellyttävää istua. Riittävän isot renkaat takaavat, että myös pito on tosi hyvä, Pakkanen toteaa.

 

 

Skootteri sopii totta kai erittäin hyvin myös muille lyhyille matkoille. Esimerkiksi kauppareissuilla sen kyytiin sopivat mukavasti ostokset. 

Huippukoneen valikoimasta löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen sopiva vaihtoehto.

– Meillä on hyvin laaja mallisto skoottereita ja varaosia. Omasta varastostamme toimitamme vielä nopeasti yhdessä tai kahdessa päivässä. Skootteria ei siis tarvitse turhaan odotella, Pakkanen summaa.

 

Tutustu Huippukone.com