IsoDentin suojaava suuvesi tuo Hannele Laurille lisäturvaa


Luonnollisia ainesosia hyödyntävät IsoDentin suuvedet ylläpitävät suun terveyttä ja raikastavat hengityksen helposti. Uutuustuotteella on myös valkaiseva vaikutus.

Suomalainen perheyritys IsoDent tuottaa monikäyttöisiä suun hoidon tuotteita, joiden voima piilee arktisissa yrteissä ja marjoissa. Näyttelijä Hannele Lauri kertoo suosivansa suomalaista työtä ja suomalaisia tuotteita aina kun voi. 

IsoDentin Fluor+ hoitava suuvesi onkin ollut Hannele Laurin luottotuote jo pitkään. 

“Aloitin alunperin IsoDent Fluor+ suuveden käytön suojatakseni hampaitani reikiintymiseltä hampaiden harjauksen ohella”, Hannele kertoo. 

Helppokäyttöisen Fluor+ suuveden sisältämä kamomillan ja tyrniuutteen yhdistelmä rauhoittaa ja vahvistaa limakalvoja. Tuotteen luonnollisena säilöntäaineena toimii puolukka. Hannele arvostaa sitä, että IsoDentin tuotteiden tehokkuus perustuu luonnollisten ainesosien käyttöön.

“Fluor+ raikastaa hengityksen todella tehokkaasti, mutta maku ei ole liian voimakas”, Hannele kuvailee. 

Uusi suuvesi valkaisee ja suojaa

Hannele huomasi IsoDentin valikoiman täydentyneen apteekin hyllyjä tutkiessaan. Hän otti testiin IsoDentin suojaavan suuveden, joka pienentää oleellisesti syljen mikrobipitoisuutta. Syljen matalampi mikrobipitoisuus madaltaa pisaratartuntojen riskiä lähikontakteissa, ja ehkäisee viruksille altistumista. 

“Se tuo sellaista lisäturvan tunnetta näinä aikoina”, Hannele kertoo. 

Suojaavan suuveden mikrobeja alentava vaikutus perustuu vetyperoksidin hapettavuuteen. Taudinaiheuttajia tuhoava vetyperoksidi myös valkaisee hampaita, poistaen niistä värjäytymiä. 

“Hampaiden valkaisu on myös ihan valtava plussa”, Hannele kiittelee. 

“Suosittelen erityisesti suojaavaa suuvettä vilpittömästi kaikille näinä poikkeuksellisina aikoina”, Hannele kiteyttää. 

 

Tutustu IsoDentin valikoimaan täältä!

IsoDent – Innovatiiviset suunhoitotuotteet