Kaunis mikrosementti tuo uniikin ilmeen Varpu Hintsasen uuteen kotiin


Varpu Hintsaselle yksi asia oli selvää ennen kuin oli yhtä ainoaa viivaa piirretty koko talon suunnitelmiin – mikrosementti. Ja mitä enemmän, sen parempi. 

”Mikrosementti on niin valtava kaunista! Kaunista ja helppoa. Se muuntautuu eri sävyihin valon mukaan ja on pinnaltaan elävä. Jokainen mikrosementtikohde on kaiken lisäksi uniikki. Jokaisessa näkyy asentajansa ainutlaatuinen kädenjälki. Ja vielä yksi asia, siinä ei ole saumoja. Ne on mulle vaikeita. Saumat”, Varpu kuvailee.

”Kun on kyseessä mikrosementti tuntui itsestään selvältä suunnata visiitille Suomen Betonileimasimen myymälään Tampereen Nekalaan”, Varpu kertoo.

Betonileimasin on 100 % suomalainen perheyritys, jonka kotipaikka on Kangasala. Varpu halusi ehdottomasti käydä paikan päällä, koska pienistä värimalleista harvoin saa selkeää kuvaa värisävyistä isommalla pinnalla mikrosementin pinnan elävyyden vuoksi.

”Miten oiva sattuma, että myymälässä oli tehtynä seinä ja lattia, sekä taso juuri niistä sävyistä, mitä olimme ajatelleet ja mitä sisustussuunnittelijamme Katja oli ehdottanut. Wc-tiloihin ja suihkutiloihin vaaleampi Plata ja saunan suihkutilaan tummempi Tuhka. Nekalan myymälässä Tiina Rinne-Puputti otti meidät avosylin vastaan ja saimme kattavasti informaatiota mikrosementistä materiaalina”, Varpu kehuu.

Pavicen Mikrosementillä on jo 10 vuoden käyttökokemus Suomessa. Se valmistetaan laadustaan tunnetulla tehtaalla Espanjassa. Tämä mikrosementti kestää hyvin kuumaa ja kosteutta, joten se sopii niin kylpyhuoneeseen kuin takankin päälle.

Remonttikohteille muuten vinkki: mikrosementti voidaan asentaa jopa suoraan vanhojen laattojen päälle, jos niiden alla oleva pohja on kuiva ja tukeva.

Suomen betonileimasimelta löytyy 60 värin valikoima värejä ja sävyjä. Värikartat ja sävyt, sekä lisätietoa mikrosementeistä löydät: www.sbl.fi

 

Suomen Betonileimasin - Erikoispinnoitteet