Kotimaiset ravintolisät helpottavat Viivi Altosen arkea


Viivi kertoo, kuinka voit viedä hyvinvointisi uudelle tasolle tukemalla sitä laadukkailla ja kotimaisilla ravintolisillä.

Miss Suomi Viivi Altonen myöntää, ettei hän ole aina muistanut käyttää lisäravinteita tunnollisen säännöllisesti. 

“Käytin niitä säännöllisen epäsäännöllisesti. Ehkä isoin haaste oli siinä, että pillereitä tuntui olevan kauhean monta”, Viivi pohtii. 

Viivin kaapista löytyi aiemmin ainakin D- ja C-vitamiineja sekä sinkkiä ja magnesiumia omina tabletteinaan. Suomen Vitamiinikeskuksen tuotteiden avulla Viivi on parhaimmillaan saanut vaihdettua neljä erillistä tablettia yhteen. 

“Arvostan Vitamiinikeskuksen tuotteissa hirveästi sitä, kuinka monikäyttöisiä ne on. Monta vaikuttavaa ainesosaa löytyy samasta tabletista”, Viivi sanoo. 

Ravintolisillä on selkeä vaikutus arjessa jaksamiseen 

Viivin arkeen kuuluu sekä terveyttä ylläpitäviä luottotuotteita että tarvittaessa otettavia valmisteita. 

“Erityisesti Vitamiinikeskuksen pitkävaikutteisen monivitamiinivalmisteen säännöllisellä käytöllä huomaa kyllä ison eron jaksamisessa ja mielialassa. Vastustuskykyä tukevia valmisteita otan aina kun tuntuu siltä, että olisi flunssa iskemässä”, Viivi kuvailee. 

Vitamiinikeskuksen valikoimasta on helppo löytää omiin tarpeisiin sopivat tuotteet, sillä ravintolisät on otsikoitu eri tavoitteiden mukaisesti. Sinun ei siis tarvitse itse opiskella, mitä vaikuttavia aineita esimerkiksi muistin tai luuston hyvinvoinnin tukemiseen tarvitaan.

“Vitamiinikeskuksen tuotteet on niin selkeästi esitelty, että omia tavoitteita tukeva valmiste on tosi helppo valita. Ei tarvitse ottaa itse selvää, mitä esimerkiksi B12-vitamiini tekee”, Viivi kehuu. 

Viivi luottaa kotimaiseen Vitamiinikeskukseen 

Kotimaisuus erottaa Vitamiinikeskuksen kilpailijoista. Vitamiinikeskuksen ravintolisät valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa, ja ne pakataan kotimaisten toimittajien pakkauksiin. 

“Kotimaisuus on valtava plussa, sillä valitsen aina mieluiten kotimaisen vaihtoehdon. Tykkään myös siitä, ettei Vitamiinikeskuksen tuotteita toimiteta lasi- tai muovipurnukoissa. Ekologisesti tuotetut pakkaukset mahdollistaa myös sen, että tuotteet toimitetaan suoraan kotiin”, Viivi kertoo. 

 

Tutustu Suomen Vitamiinikeskuksen tarjontaan täältä!