Michele Murphy-Kaulanen ihastui luonnollisiin NORDIQ Nutritionin ravintolisiin


Lisäaineettomuus ja vaikuttavien aineiden fiksut yhdistelmät saivat Minttuna tunnetun Michele Murphy-Kaulasen valitsemaan NORDIQ Nutritionin tuotteet. 

 

NORDIQ Nutrition on suomalainen merkki, jonka tuotteet kehitetään pienen, asiantuntevan tiimin voimin. Yritykselle tärkeitä arvoja ovat puhtaus, lisä- ja säilöntäaineettomuus sekä eri ainesosien yhdistelmillä saatava synergiaetu. Tuotteet ovat vegaanisia ja tuorepakastekuivattuja.

Mintulle ajattelu tuotteiden takana resonoi välittömästi.

– Olen normaalisti aika huono käyttämään ravintolisiä, varsinkin, jos en tiedä, miten ne on koostettu. En halua syödä mitään turhaa. Sen takia luonnollisuus ja täyteaineettomuus saivat kiinnostumaan, hän toteaa. 

Tuotteet yhdistelevät kiinnostavalla tavalla vaikuttavia, kasviperäisiä aineita. Esimerkiksi D-vitamiiniin on lisätty pakuria ja lehtikaalia, jotka vaikuttavat vitamiinin imeytymiseen. Minttu kokee, että tuotteiden koostumus auttaa saamaan arkeen hyviä ravintolähteitä, joita ei muuten tulisi nautittua.

– C- tai D-vitamiinin ottaminen on itsestäänselvyys, mutta kuinka monelle tulee oikeasti edes mieleen, että olisi hyvä saada lisäksi vaikkapa mustaseljan juurta, hän mainitsee. 

Suosikkituotteilla loppu nivelten naksumiselle ja sikeitä unia

Mintun suosikkituotteet valikoimasta ovat nivelien hyvinvointiin tarkoitettu Joint Complex, ihoa hellivä Bioactive Skin sekä hyvään uneen suunniteltu Night Complex. Lisäksi täysin luomuraaka-aineista valmistettu Immune Complex on ollut satunnaisessa käytössä, immuniteettia tarvittaessa buustaamaan. 

– Olen käyttänyt tuotteita nyt noin puolitoista kuukautta ja konkreettisin ero Joint Complexin osalta on, että liikkeelle lähtiessä nivelet eivät poksu ja pauku kuten ennen. 

Luomulaatuisen Bioactive Skinin vaikutukset Minttu on huomannut ihon kimmoisuuden lisääntymisenä ja kynsien vahvistumisena. 

– Night Complex on myös jokapäiväisessä käytössä ja ainakin Oura-älysormuksen mukaan unenlaatu on ollut nyt hyvää. Selvästi olo on viime aikoina ollut vähemmän väsynyt, hän toteaa. 

Lapissa aurinko paistaa kesällä yötä päivää, mutta talvikaudella Minttua aikoo lisätä tuotearsenaaliinsa vielä D- ja C-vitamiinit. Myös muiden tuotteiden osalta käyttö jatkuu takuuvarmasti. 

– En missään tapauksessa luopuisi näistä tuotteista enää, koko tuotesarja on mielestäni yksinkertaisesti tosi kova, Minttu summaa. 

Tutustu tuotteisiin tarkemmin http://nordiqnutrition.fi/