Ota enemmän irti omasta taloudestasi!


Löytyykö sinulta osamaksuja tai muita korkokuluja? Kulutusluottojen käyttämisestä on tullut arkipäivää, millä on omat varjopuolensa.

@anyfin.fi jälleenrahoituspalvelun avulla voit madaltaa kulutusluottojen korkokustannuksia ja saada taloutesi paremmin haltuun (kannattaa tutustua myös Tilaukset- sekä Budget Bootcamp-

palveluihin). Kyseinen jälleenrahoituspalvelu ei edesauta kenenkään lisävelkaantumista (ei siis tuputeta lisää lainaa), vaan ideana on madaltaa jo olemassa olevien kulutusluottojen korkoja. @anyfin.fi ei myöskään anna hakemukselle tarjousta, mikäli hei eivät voi auttaa hakijaa säästämään rahaa luotoissaan. Ei siis lisää lainoja tai rahaa tilille, ainoastaan säästöä nykyisten luottojen korkokustannuksissa.

ARKINEN VINKKI! Meikäläisen kohdalla talouden hallinnassa auttaa se, että välillä läpikäy vaikka omia kuukausitiliotteitaan ja purkaa hieman sitä, mihin kaikkeen sitä fyffeä menee.

Voit käydä jättämässä hakemuksen matalammasta korosta Anyfinin sovelluksessa tai nettisivuilla. Koodilla SOINTU20 uudet asiakkaat saavat -20€ ensimmäiseltä laskultaan. Huom! Hakemuksen teko ei vielä sido sua mihinkään ja jos saat tarjouksen, tarjous on voimassa viikon ja se hyväksytään pankkitunnuksilla.

Jos 1300€ arvoinen laina siirretään Anyfinille, tulee säästöksi 157€ seuraavan esimerkin mukaan: Jos alkuperäinen nimelliskorko 18.88% laskee 9.88%:iin ja 2 € kuukausikulu laskee 1€ suuruiseksi, on uusi kuukausimaksu 24 kuukauden laina-ajalle 61€, jolloin todellinen vuosikorko on 12.17%. Lainan kokonaissumma on tällöin 1462€. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Anyfin ei koskaan anna tarjousta jos he eivät voi madaltaa luoton todellista vuosikorkoa. Anyfin ei nosta nykyisen luoton kokonaiskustannuksia pidentämällä takaisinmaksuaikaa.

www.anyfin.fi