Porvoo antoi Varpu Hintsaselle hengähdystauon arjen kiireestä


Mielen hyvinvoinnin ammattilainen ja kirjailija Varpu Hintsanen vieraili jouluisessa Porvoossa puolisonsa Samin kanssa.

”Pieni matka Porvooseen todisti meille jälleen, että kotimaassa on ihania paikkoja nopeisiin ja lyhyisiin irtiottoihin. Vietimme Porvoossa vain muutaman päivän, mutta kotimatkalla tuntui kuin olisimme olleet paljon pidemmällä reissulla. Kauniin jouluinen Porvoo on täydellinen kohde, jos joulumieli tuntuu olevan hukassa töiden ja arjen keskellä”, Varpu kuvailee.

Varpu ja Sami yöpyivät Haikon kartanossa, joka on talvimaiseman keskellä Varpun mielestä ihanan tunnelmallinen elämys.

”Nautimme kartanossa itsenäisyyspäivän brunssin, jonka jälkeen Haikko Manor & Spa tarjosi hetken rauhoittua ja palautua arjesta. Kylpylä on pieni ja intiimi, jossa jokaisen yksityiskohdan visuaalisuuteen on selkeästi panostettu. Kokeilemamme Hot Stone -hoito oli rauhoittavaa vaihtelua perinteiselle hieronnalle, ja tällaisiin kokemuksiin haluan jatkossa panostaa omassa arjessa enemmän”, Varpu kertoo.

Joululahjoja etsiville Varpu suosittelee lämpimästi Vanhaa Porvoota ostoskeskusten sijaan.

”Mielettömistä pienistä putiikeista löytyy mm. paikallisia käsitöitä, ja kotikokeille kaikenlaisia mausteita ja kahveja. Meillekin tarttui jo mukaan joululahjoja täältä”, Varpu sanoo. 

”Ja mitä lapset edellä, sitä aikuiset perässä… Testasin hirveässä lumisateessa joulutorin joulukarusellin”, Varpu naurahtaa.

”Muista sinäkin pysähtyä joulun alla nauttimaan hetkestä, ja arvostamaan pieniäkin asioita.”

 

Visuaalinen ilme ja vaakuna - Porvoo