Rita Niemi-Manninen suunnittelee suursiivousta vähänkäytetty.fi nettikirppiksen avulla


”Suomen suosituin nettikirppis Vähänkäytetty.fi toimii kuten mikä tahansa verkkokauppa. Tuotteita on helppo löytää, esimerkiksi merkeittäin. Sitten vain lisää löytämänsä ostoskoriin, maksaa ja ostokset saa muutamassa päivässä käyttöön!

Myyjälle peruskirppikseen verrattuna palvelu on helppo ja luotettava. Kirppispöytää ei tarvitse käydä siivoilemassa, saati pönöttää pihakirppiksellä päiväkausia. Tuotteita ei myöskään katoa.

Ostajallekin tämä on mukavaa, koska palveluun otetaan ainoastaan hyvälaatuisia tuotteita ja maksut menevät palvelun kautta. Maksutapoina on kaikki normaalit, verkkopankkimaksut ja Klarna. Tuotteiden toimituksenkin voi valita itselle sopivaan paikkaan.

Myy helposti -palvelu on myyjälle erityisen vaivaton. Itse en ole mikään kirppisihminen myyjänä, joten se, että joku muu kuvaa, hinnoittelee ja hoitaa toimitukset, on tosi hienoa. Itse ei tarvitse kuin lähettää tuotteet palvelun hoidettavaksi ja myyntivoitoista saa puolet itselleen.

Jos sattuu olemaan enemmän aikaa tai kirppikset ovat elämäntapa, voi tuotteet myydä myös itse. Hyvien kuvien ottamiseen kannattaa kyllä silloin panostaa. Palvelussa iso etu on se, että kohderyhmää on omia paikallisia piirejä paljon suurempi, tuote voi helposti matkustaa Helsingistä Ivaloon.

Tuotevalikoima on tosi laaja, lasten ja aikuisten vaatteiden ja asusteiden lisäksi palvelussa on esimerkiksi kirjoja ja pelejä ja sisustustavaroita. Itse selaan mielelläni läpi juuri kirjojen, lehtien ja pelien valikoiman.

Meille kotona on kertynyt aika reilusti myytävää. Oma ja Akin vaatekaappi voitaisiin karsia puoleen ja Donna kasvaa niin nopeasti, että vaatteita jää jatkuvasti pieneksi. Parhaiten lapsen kasvun tuntuukin huomaavan siitä, että taas on puntit liian lyhyet.

Mietinkin, että seuraava suursiivous hoidetaan Vähänkäytetty.fi:n Myy helposti -palvelun kautta. Omista tuotteista saisi rahaa takaisin ja kerralla ylimääräiset vaatteet muiden iloksi!”

Rita-Niemi Manninen

vahankaytetty.fi