Suihkemuotoinen melatoniini auttaa Hannele Lauria nukahtamaan hektisen arjen keskellä


Kotimaisen Via Naturalen appelsiininmakuinen melatoniinisuihke vaikuttaa tablettia nopeammin. 

70-vuotta täyttänyt suomalainen näyttelijälegenda Hannele Lauri arvostaa untaan. Hän varoittaa tulevansa todella pahalle tuulelle, jos yöunet jäävät vähiin. Erityisesti stressi ja hektinen arki hankaloittavat unirytmissä pysymistä. 

“Töiden ja pienen koiran kanssa arki on välillä todella kiireistä, ja iltaisin on hankala rauhoittua ajoissa sänkyyn”, Hannele pohtii. 

Hannele myöntää, että hänellä on huono tapa jäädä katsomaan televisiota iltamyöhään. Televisio koukuttaa katsomaan “vielä hetken”, ja unirytmi kärsii. 

Nukahtamisen apuna suomalainen melatoniinivalmiste

Hannele suosii unensaannin tukena Via Naturale melatoniinivalmistetta. Melatoniinivalmisteella voi lyhentää nukahtamisaikaa ja lievittää mahdollisia aikaeron aiheuttamia vaikutuksia unirytmiin.  

“Unensaantia helpotan kaikista mieluiten melatoniinilla, koska se on mielestäni luonnollinen vaihtoehto”, Hannele sanoo. 

Via Naturalen melatoniinivalmiste on saatavilla suihke- ja tablettimuodoissa. Hannele käyttää mieluiten nopeavaikutteisempaa suihketta, jota on helppo kuljettaa myös matkoilla mukana. Yhdessä suihkepullossa on 300 suihkautusta. 

“Suihke on niin helppokäyttöinen – kuusi suihkausta kielen alle, ja vaikutus alkaa nopeammin kuin tabletista. Suihke maistuu mukavasti appelsiinille”, Hannele kertoo. 

Kotimaisen Via Naturalen melatoniinivalmisteita on saatavilla elintarvikekaupoissa, luontaistuotekaupoissa, verkkokaupoissa ja apteekeissa. 

 

Tutustu tuotteisiin täältä!