TUULI yllättyi keilailun monipuolisuudesta


Kävin pitkästä aikaa keilaamassa ja oli ihan super hauskaa! Parasta tässä lajissa on ehdottomasti se, että tämä sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai fyysisiin lähtökohtiin katsomatta. Se on myös huippu tapa kasvattaa kuntoa! 

Nuorempana kävin usein keilaamassa isäni kanssa ja hän olikin siinä todella lahjakas, joten muutamat vinkki vitoset novat jääneet korvan taakse vielä vuosienkin jälkeen.

 

Tosin, samalla olin myös vähän kateellinen siitä, kuinka taitava hän oli, joten otin tavoitteeksi treenata ja jonakin päivänä voittaa hänet.

Vaikka näin aikuisiällä kilpailuhenkisyys onkin muuttanut muotoaan eikä voittaminen ole minulle ainoa tavoite, edelleen haluaisin ottaa mittaa isästäni ja toteuttaa leikkimielisen turnauksen. Varsinkin nyt, kun olen vuosien aikana ehtinyt hioa taitojani.

Keilailu on kaiken kaikkiaan super monipuolinen harrastus, joka haastaa juuri sopivasti ja tarjoaa sekä sosiaalisen ympäristön että itsenäisen

mahdollisuuden treenata.

Keilailu saatetaan usein nähdä vain synttäriporukoiden hauskanpitona tai kertaluontoisena käyntinä, mutta se on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto ihan tosissaan ja harrastuksenakin.

Keilailu on matalankynnyksen harrastus sen helpon perusidean ansiosta. Läpi vuoden starttaa alkeiskursseja missä päin Suomea tahansa ja maassamme on yli 140 keilahallia.

Jos keilailun harrastaminen kiinnostaa, lisätietoa saa helposti suoraan lähimmältä keilahalliltaan, paikallisliitolta tai olemalla suoraan yhteydessä Suomen Keilailuliittoon.

Lisää tietoa keilailusta voit käydä lukemassa www.keilailu.fi