Uusi, suomalainen deittipalvelu on Linda-Maria Roineen mielestä kuin turvasatama


Kristillisiin arvoihin pohjautuva Valo-sovellus helpottaa samanlaisen arvopohjan jakavan elämänkumppanin löytämistä.

Mercedeksenä tunnettu rap-artisti Linda-Maria Roine on päättänyt, että hän haluaa puhua  kristinuskostaan entistä avoimemmin. Linda-Maria kuvailee uskonnon olevan hänelle kaikista  tärkeintä.

“Se heijastuu ihan kaikkeen omassa elämässäni. Minua ohjaa erityisesti rakkauden  kaksoiskäsky: rakasta Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä kuin itseäsi. Pyrin kohtelemaan kaikkia  tasa-arvoisesti, statuksesta tai ulkonäöstä välittämättä”, Linda-Maria kertoo.  

Linda-Marian uudet työkuviot Kirkko ja Kaupunki -lehden kolumnistina sekä Radio Dein  blogistina antoivat hänelle rohkeutta puhua uskonnosta rehellisesti.  

“Olen elänyt ympäristössä, jossa uskonto herättää paljon negatiivisia tunteita, ja sitä on jopa  pilkattu”, Linda-Maria kuvailee.  

Linda-Marian keskustelu hänen omasta hengellisyydestään on saanut yllättävän hyvän  vastaanoton. Hän arvelee, että uskontoon ennakkoluuloisesti suhtautuneilla ihmisillä on ollut  liian vanhanaikainen ymmärrys kristinuskosta.  

“Arvoni eivät olekaan niin poissulkevia kuin on oletettu”, Linda-Maria pohtii. 

Deittisovellus Valo helpottaa kumppanin etsintää 

“Uskon, että monelle uskonnosta puhuminen on hankalaa, koska pelätään naurunalaiseksi  joutumista. Siksi Valon kaltainen sovellus, jossa lähtökohtaisesti arvomaailmat ovat  samankaltaiset, kuulostaa kristillisille henkilöille turvasatamalta toistensa löytämiseen”, Linda Maria sanoo.  

Kristillisen kumppanin löytäminen on Linda-Marian mielestä ymmärrettävästi erittäin tärkeää.  Hän arvostaa esimerkiksi sitä, että voi omassa parisuhteessaan luontevasti puhua omasta  suhteestaan Jumalaan.  

Valo on toteuttanut tärkeän muutoksen  

Linda-Maria haluaa omalta osaltaan edistää muutosta tasa-arvon puolesta, ja avata ovia  vähemmistöille. Valo-sovellus on hiljattain tehnyt tärkeän muutoksen, joka mahdollistaa samaa  sukupuolta edustavien henkilöiden etsimisen palvelusta. 

“Seksuaalivähemmistöjen ja kristittyjen tilat kohtaavat vain harvoin, vaikka kristillisissä piireissä  on myös paljon vähemmistöjen edustajia. Me olemme toistaiseksi olleet tavallaan väliinputoajia,  joiden keskuudessa on vallinnut näkymättömyyden tunne. Sateenkaarikristityille on kuitenkin  tilaa – nyt myös Valossa”, Linda-Maria iloitsee. 

 

Lataa Valo-sovellus täältä!