Energiajuomat vaihtuivat edullisempaan vaihtoehtoon tässä toimistossa


FitLinen suosituin tuote, Activize, pääsi todelliseen testiin luovassa toimistossa

Yksi Suomen johtavista markkinointitoimistoista päätti antaa mahdollisuuden FitLinen suosituimmalle tuotteelle, energiaa antavalle Activize Oxyplus -juomalle. Activize Oxyplus -juoman ainesosien ja koostumuksen taustalla on patentoitu koostumus, jonka tuotekehitykseen on käytetty lähes 30 vuotta. Activize Oxyplus -juoman teho perustuu kasviperäisiin ainesosiin.

Yhdessä juomassa monipuolinen teho

Raikkaan mustaherukan makuisen Activize Oxyplus -juoman teho perustuu guaranan virkistävään vaikutukseen. Guarana on Etelä-Amerikasta peräisin oleva kasvi, jolla on kahvin kaltainen energisoiva vaikutus. Juomassa on tehokas sekoitus B- ja C-vitamiineja sekä pantoneenihappoa, joiden yhdistelmä edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja normaalia henkistä suorituskykyä, sekä auttaa vähentämään väsymystä. 

“Activizer oikeasti antaa energiaa työpäiviin, ja eron huomaa. Olen käyttänyt Activizea vuodesta 2015 asti”, markkinointitoimiston toimitusjohtaja Janika sanoo.

Yleensä, kun miettii energialisiä, tulee mieleen pahanmakuiset litkut lapsuudesta. Yllätyin kuitenkin siitä, kuinka hyvänmakuinen FitLinen tuote oli. Miellyttävä maku yhdistettynä terveysvaikutuksiin ja energiaboostiin on ehdoton arkipäivän pelastaja, varsinkin henkilölle, joka harvemmin syö päivällä juuri mitään. Pidän myös siitä, että energian määrää voi säädellä oman tarpeen mukaan muuttamalla annostusta”, markkinointitoimiston digituottaja Miikka kuvailee. 

Erityisesti Activize Oxyplus -juoman maku ja vaikutuksen selkeys keräsivät kiitoksia toimiston väeltä. 

“Activize on ihanan raikas ja marjainen. Se tuo pirteyttä omiin työpäiviin, ja testasin myös urheilua Activizen voimalla. Treeni kulki tavallista paremmin, tosin taustalla oli myös muutama tosi hyvin nukuttu yö”, toimistopäällikkö Hilla kuvailee. 

“Activize on hyvänmakuinen ja helppo tehdä itse. Toimii hyvin kahvin korvikkeena!”, asiakassuhdepäällikkö Roosa täydentää. 

 

Tutustu FitLinen kaikkiin tuotteisiin täältä!