Kuinka sopivat yhteen popcornit , kookosöljy ja lakritsijauhe? Esko Eerikäinen testasi


Eskon lapsuudesta tuttu klassikkoherkku sai uusia makuja 50 vuotta täyttävän Urtekramin luomutuotteista. 

Elokuvateatteriin mennessä popcorn on aivan ehdoton herkku mediapersoona Esko Eerikäiselle. 

“Varsinkin nuorempana leffaelämys oli ihan surkea, jos ei saanut poppareita mukaan. En ole erityisemmin irtokarkkien ystävä, joten popparit on must”, Esko sanoo. 

Myös kotona elokuvia katsellessa Eskon evääksi valikoituvat yleensä popcornit. Kotiinsa hän ostaa tavallisesti mikropopcorneja, jotka on maustettu suolalla ja voimausteella. 

Esko päätti kuitenkin testata tyttärensä, Victorian, kanssa omasta lapsuudestaan tuttua perinteistä tapaa valmistaa popcornit kattilassa. Tällä kertaa valmistukseen lisättiin kuitenkin pieni twisti: popcornit paistuivat Urtekramin luomukookosöljyssä, ja maustettiin Urtekramin luomulakritsijauheella.


“Tykkään valita luomutuotteita aina, kun niitä on saatavilla. Urtekram on meille luottomerkki, koska niiden laajasta luomutuotteiden valikoimasta löytyy vaikka mitä. Urtekramin tuotteet ovat aina luomua, joten valinta on tosi helppo”, Esko vinkkaa.  

Astetta paremmat popparit 

“Vicken kanssa oli tosi kiva paistaa poppareita yhdessä. Valmistumista oli kiva seurata maissien poksahdellessa, ja tuli ihan oma lapsuus mieleen. Onhan näin paistettu poppari ihan eri asia verrattuna mikropoppareihin”, Esko pohtii. 

“Olin alkuun vähän skeptinen lakritsijauheen ja kookoksen yhdistelmästä, mutta sekoitus oli positiivinen yllätys! Rakastan lakritsia muutenkin, ja kookos maistui miedosti. Kookosöljyssä on toki se plussa, että se on terveellisempää kuin voi”, Esko kuvailee. 

Esko suosii luomutuotteita

Popcornien lisäksi Esko ja Vicke nauttivat leffaeväinä kuivattuja luomuhedelmiä. Erityisesti kuivattu mango oli heidän mieleensä. 

Esko ottaa usein kuivattuja hedelmiä mukaan myös välipaloina. Kuivatut hedelmät ovat varma valinta välipalaksi kiireisinä päivinä, eivätkä ne vaadi jääkaappisäilytystä. 

 

Tutustu Urtekramin tuotteisiin täältä!

 

Urtekram