Herkullinen PowerCocktail on helppo tapa parantaa ruokavalion monipuolisuutta


Fitlinen klassikkotuote PowerCocktail vastaa ravintosisällöltään yhtä kasvisannosta. Se sisältää myös suoliston hyvinvointia helliviä maitohappobakteereita. 

Hyvänmakuinen PowerCocktail on täydellinen täsmäapu nykyäivän kiireiselle ihmiselle. Sen sisältämät luomukasvikset vastaavat ravintoainepitoisuudeltaan yhtä kasvisannosta. Se on erinomainen ravintolisä erityisesti, jos päivän aikana ei ehdi syödä riittävän monipuolisesti ja terveellisesti. PowerCocktail sekoitetaan veteen, ja on nopeasti valmis nautittavaksi.

Tilaa tästä! 

 

PowerCocktailin kasvisaineet on jauhamisen jälkeen pakastettu. Se ei sisällä lainkaan lisäaineita, vaan sen säilyvyys perustuu luonnolliseen säilyvyyteen. PowerCocktail valmistetaan Saksassa lääketehtaalla, joka vastaa myös tuotteen laadusta. PowerCocktail ei sisällä GMO-ainesosia, ja se sopii useimmille allergikoille.

PowerCocktailin tehokas sekoitus kasviksia ja marjoja sisältävät esimerkiksi C- ja B-vitamiineja.

  • C-vitamiini ja seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • B6-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • B1-vitamiini, niasiini, foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja

PowerCocktailin sisältämät elävät maitohappobakteerit ja kuitu edistävät suolen normaalia toimintaa. Suolen hyvinvoinnilla on suuri vaikutus ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, eikä suolistoa ole syyttä kutsuttu ihmisen toisiksi aivoiksi.

PowerCocktail kannattaa nauttia päivittäin aamulla tai päivällä – vaikkapa aamupalan kyljessä!

Koe PowerCocktailin vaikutus!