Ajattomat Villeroy & Boch Gustavsbergin kylpyhuonekalusteet kruunaavat Umpun kylpyhuoneen


Umppu, eli Ulla-Riitta Koskinen, pitää kylpyhuoneen sisustamista aivan yhtä tärkeänä kuin muunkin kodin. Kylpyhuoneen remontin viimeistelyyn täytyi löytää täydelliset kalusteet.

”Löysin ihan täydellisen allaskaapin ja hanan Villeroy & Boch Gustavsbergiltä”, Umppu ihastelee. 

Remontoitu WC-tila on pieni, eli allaskaapin piti olla sellainen, jolla saadaan kaikki hyöty kalusteesta irti. Allaskaapin valinnassa vaikutti sekä itse altaan materiaali että allaskaapin käytännöllisyys pienessä tilassa. 

”Yleensä allaskaapit on aika syviä, mutta tämä Graphic-allaskaappi on sopivan litteä pieneenkin tilaan. Siinä on kuitenkin paljon laskutilaa, kun settiin kuuluu pumppusaranalla oleva levike!”, Umppu kehuu.

”Allaskaappia valitessa tiesin, että halusin ehdottomasti posliinisen altaan. Posliinista lähtee helposti lika, ja posliini säilyy hyväkuntoisena pitkään. Tykkään myös siitä, että allaskaapissa on vetolaatikoita kaappien sijaan. Paljon helpompi nähdä kaikki siellä oleva tavara kerralla”, Umppu kertoo.

Allaskokonaisuuden kruunaa trendikäs kullansävyinen hana, mallia Epic.

”Villeroy & Boch Gustavsberg oli tosi helppo valinta näille kalusteille, koska mulla on niin hyvää kokemusta niistä entuudestaan. Ne on aikaa kestäviä ja tyylikkäitä”, Umppu kiteyttää. 

Kylpyhuoneen kullanhohtoiset yksityiskohdat jatkuvat myös pyyhe- ja WC-paperitelineissä, luoden hillityn elegantin kokonaisuuden.

New BIM library from Gustavsberg available via MagiCloud - MagiCAD