Kaisa Mäkäräinen löysi viimein täydelliset langattomat kuulokkeet


Legendaarinen ex-olympiaurheilija Kaisa Mäkäräinen oli jo ehtinyt luovuttaa langattomien kuulokkeiden suhteen. Ne tuntuivat aina istuvan korvaan huonosti, ja yksi ehtikin hukkua jo hiihtoladulle.

”Mie olin näistä Sonyn LinkBuds -kuulokkeista rehellisesti sanottuna alkuun skeptinen, koska en ole aiemmin löytänyt sellaisia langattomia nappikuulokkeita, jotka pysyisivät mukavasti korvissani”, Kaisa kehuu.

Kaisa päätti antaa LindBudseille mahdollisuuden niiden erilaisen muotoilun ansiosta.

”Yllätyin iloisesti kun huomasin, että nämä pysyvät ja toimivat ihan yhtä hyvin niin hiihtoladulla kuin kotona puuhaillessa. Esimerkiksi kotona neuloessa kuulokkeiden langattomuus on ihan must, kun siinä on riittävästi lankoja muutenkin käsissä”, Kaisa naurahtaa.

Kaisa listaa suosikkiominaisuutensa Sonyn uusissa kuulokkeissa:

  1. Nää pysyy hyvin paikallaan eikä näitä tarvi työntää korvaan sisälle
  2.  Superhyvä mikrofoni, joka ei päästänyt esim. hiihdon ääniä puhelun läpi
  3.  Voit itse säätää toiminnot kumpaankin kuulokkeeseen ja riittää, kun koskee omaa poskea
  4. Akun kesto! Akku kesti parin tunnin hiihtolenkin pakkasessa kevyesti, vaikka en muistanut ladata kuulokkeita täyteen ennen lenkkiä
  5. Uusi ring drive -ohjain päästää puheen läpi ja äänenvoimakkuus mukautuu ympäristön äänitason mukaan eli näitä ei tarvitse alkaa kaivella korvista, jos lenkillä tulee tuttuja vastaan ja jää suustaan kiinni

Tutustu LinkBudseihin täältä!

 

File:Sony logo.svg - Wikimedia Commons