Aki Manninen saa lisäenergiaa T-Max-lisäravinteesta


Paljon treenaavalle Aki Manniselle T-Max on säännöllisessä käytössä hyvä tapa ylläpitää energiatasoja sekä parantaa palautumista. Hänen mukaansa jokainen yli kolmekymppinen mies hyötyisi testosteronitasoja ylläpitävän tuotteen testaamisesta

 

Aki Manninen sai vinkin T-Maxin käyttöön samanikäiseltä ystävältään, joka oli kokenut sen hyväksi lisäksi kunnon ja testosteronitasojen ylläpitämiseen. 

– Kun ikä on lähempänä viittäkymmentä kuin neljääkymmentä, testosteronitasojen ylläpitäminen on entistä tärkeämpää. Tähän ei välttämättä riitä pelkkä terveellinen syöminen, treenaaminen ja lepääminen.

Aki päättikin ottaa T-Maxin osaksi päivittäistä rutiinia puolisen vuotta sitten.  Neljän kuukauden säännöllisen käytön jälkeen, hän alkoi huomata selviä vaikutuksia. 

– Toki vaikutusten nopeus on täysin yksilöllistä.

Nyt Aki kokee, että olo on selvästi virkeämpi, treenit sujuvat hyvin ja palautuminen on nopeampaa. 

– On ollut positiivinen yllätys, että jaksaminen jokaisella elämän osa-alueella on parempaa T-Maxin ansiosta.

Älä anna ikääntymisen laskea energiatasoja

Miesten testosteronitasot alkavat tyypillisesti laskea 30 ikävuoden jälkeen. Tämä saattaa näkyä esimerkiksi väsymyksenä, ärtyneisyytenä, libidon vähenemisenä sekä lihasmassan ja -voiman vähenemisenä sekä rasvan kertymisenä keskivartaloon. 

T-Max-ravintolisän ainesosat on valikoitu huolella sopimaan juuri miehille.

Tuote sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta, jotka yhdessä antavat lisää energiaa, ylläpitävät normaalia testosteronitasoa sekä edistävät lihasten normaalia toimintaa. 

Jo 30 vuotta treenanneelle Akille ravintolisä on fiksu tapa tukea terveellisestä ravinnosta saatavia hyötyjä ja buustata esimerkiksi salituloksia entisestään. 

– Mielestäni tuote sopii hyvin kaikille yli 30-vuotiaille miehille. Siinä iässä on hyvä saada lisävauhtia rasva-aineenvaihduntaan sekä tukea rasvan palamiseen sekä keskivartalolihavuuden estämiseen, hän summaa. 

Lisätietoa tuotteista löydät osoitteesta: www.t-max.fi