Esko Eerikäinen suosittelee kukkalähetystä kotiovelle: ”Myös isät arvostavat kukkia!”


”Olen oppinut viime vuosina rakastamaan kasveja ja kukkia, ja olisi kiva saada useamminkin kimppu kotiin! Isänpäivänä kukat ainakin ovat ihan ehdottomat. Perinteisesti kukkia ostetaan enemmän naisille, mutta tätä tapaa voisi kyllä murtaa rohkeasti. Omista miespuolisista kavereistanikin tosi moni ilahtuu kukkalähetyksestä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tykkään tosi paljon väreistä ja Interfloralta isänpäivälähetyksenä saamani kimppu on tosi syksyinen ja näyttävä. Mun mielestä miehelle valittava kimppu voi olla yksinkertainen, mutta myös tosi yllättävä. Tässä kannattaa kysyä neuvoa kukkakaupassa, koska he osaavat miettiä vaihtoehtoja, joita ei tule itselle mieleen. 

 

Itsekin valitsen aina Interfloran, koska siellä on laaja valikoima ja neuvot ovat asiantuntevia. Tilaus netistä tai puhelimitse ja kotiinkuljetus on tosi isoja plussia. Kun samaan aikaan on meneillään työt, harrastukset ja lasten menot, ylimääräinen 10 minuuttiakin kivijalassa voi olla liikaa. Onkin tosi hyvä, että olemassa on vaihtoehto, jolla tosi tärkeän muistamisen voi hoitaa netissä.  ”