Bertil’s Testo Boost antaa juontaja Esko Eerikäiselle lisävirtaa


Miehisen hyvinvoinnin tukemiseen tarkoitettu Bertil’s Testo Boost sisältää yhdistelmän raaka-aineita, jotka tukevat testosteronitasoja sekä seksuaalista halukkuutta. Esko Eerikäiselle ravintolisä antaa tukea jaksamiseen erityisesti pimeänä aikana. 

 

Bertil’s Testo Boost on erityisesti miesten tarpeisiin kehitetty tuote, joka sisältää EnoSTIM kasviuuteseosta, Tribulus terrestris -uutetta, sinkkiä ja B6-vitamiinia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tribulus terrestris -uute tukee seksuaalista kykyä ja halukkuutta. Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaaleina. B6-vitamiini edistää normaalia hermoston toimintaa, normaaleja psykologisia toimintoja sekä vähentää väsymystä ja uupumusta. 

Esko Eerikäinen kokee, että varsinkin syksyn ja talven pimeydessä tällaiselle lisäbuustille on selvää tarvetta. 

– Myös ikä vaikuttaa, alan olemaan sen verran keski-iässä, että jaksaminen ei ole enää samalla tavalla itsestään selvää, hän mainitsee.

Apua, kun jaksaminen tai halut ovat kateissa

Esko alkoi kokeilemaan Testo Boostia jo kesän aikana, jotta vuodenajan vaihdos sujuisi mahdollisimman mukavasti. Hän arvostaakin, että miehille on olemassa oma räätälöity tuote.

– Olen jo huomannut selkeän eron jaksamiseen ja libidoon. Moni oman ikäiseni ja nuorempikin kamppailee sen kanssa, että veto on poissa eikä seksielämä maistu. Kannattaakin ottaa selvää vaihtoehdoista. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esko kokee, että luonnollisella ravintolisällä hyvinvoinnin tukeminen on helppo valinta. 

– Kotimaisen tuotteen kohdalla en joudu miettimään, mitä purkkiin on laitettu. 

Hänen mukaansa tuotetta kannattaa testata rohkeasti, jos oma jaksaminen mietityttää. 

– Testo Boost sopii miehille, jotka elävät kiireistä arkea ja jaksamista on vaikea löytää tai esimerkiksi liikunta ei maistu. Apua voi tarvita keski-ikäisenä, mutta moni nuorikin kundi hyötyisi tästä.