Kimmo Vehviläinen hakee fiksumpaa unirytmiä Hankintatukun ravintolisien avulla


Aamuradiota juontavalle Kimmo Vehviläiselle aikaiset herätykset ja turhan lyhyet yöunet ovat osa arkea. Kimmo kokee, että Hankintatukun Fortesan® PEA ja Tryptomax® -ravintolisät auttavat laskemaan kierroksia illalla ja lisäävät luonnollista unen tarvetta.

 

Kimmo herää arkisin jo varttia yli neljä ja on matkalla töihin ennen viittä. Vakituisten töiden osalta työpäivä päättyy jo puolenpäivän maissa, ja yleensä Kimmo nukkuu silloin pienet päiväunet. 

– Illalla valvon aina liian myöhään ja nukun liian vähän, yleensä vain viisi tuntia. Olen tehnyt tätä monta vuotta ja pärjään aika lyhyillä unilla. Mutta kyllähän se vaikuttaa, että vuorokausirytmi on näin raskas.

 

 


Kimmo on perehtynyt menetelmiin, joilla parempaa unta voisi tukea. Arjen keskellä sopiva iltasyöminen tai kävelylenkit kuitenkin unohtuvat. 

– Olen lukenut aiheesta ja tiedän, miten pitäisi toimia. Olen kuitenkin aika mukavuudenhaluinen, joten en käytännössä hyödynnä tietoa. 

Kimmo kokeekin, että ravintolisät ovat yksi helppo tapa tukea hyvinvointia. Hankintatukun Fortesan® PEA ja Tryptomax® osuvat juuri hänen tarpeisiinsa, koska ne tukevat levollisuutta ja unta.

 

Nopeammin unen päästä kiinni 

Hankintatukun Fortesan® PEA sisältää Levagen+ palmitoyylietanoliamidia, jonka on havaittu vaikuttavan kehoa rentouttavasti ja positiivisesti unen laatuun. Tryptomax® sisältää tryptofaania, magnesiumia ja B6-vitamiinia, jotka ravitsemuksellisesti helpottavat unentuloa ja edistävät keskeytymätöntä unta ja hyvää unirytmiä

Kimmo kokee, että hän on jo muutaman viikon käytön aikana huomannut positiivisia vaikutuksia. 

– Minulla on usein vaikeuksia laskea kierroksia illalla, työadrenaliini jää päälle ja ajatukset surraavat päässä. Olen siis kaivannut jotain, jolla voisin rauhoittaa itseäni. Olen huomannut, että nyt uneen laskeutuminen on nopeutunut.

 

Lisäksi Kimmo on kokenut, että ravintolisät lisäävät positiivisella tavalla unen tarvetta. Unta riittää paljon aikaisempaa pidempään. 

– Ennen heräsin kuuden tunnin jälkeen, vaikka aikaa olisi nukkua pidempäänkin aamulla. Nyt tuntuu, että uni saa jatkua. Nukunkin sekä sikeämmin että pidempään. Jokaisen, joka kärsii unettomuudesta tai ei pysty rauhoittumaan illalla, kannattaa kokeilla näitä tuotteita. 

 

Lisätietoa Kimmon suosikkituotteista uneen:
Tryptomax  https://fennosan.fi/products/tryptomax
Fortesan PEA https://fennosan.fi/products/fortesan-pea