Alina Voronkova luo fressin kesämeikin Laveran tuotteilla 


“Olen viime aikoina miettinyt paljon luonnonkosmetiikan käytön lisäämistä. Sitä on suositelleet minulle sekä monet ystävistäni että kosmetologini.

Olen aiemminkin käyttänyt esimerkiksi Laveran aurinkotuotteita ja kasvoputsareita, mutta nyt sain ensimmäistä kertaa testaukseen kokonaisen tuotesarjan, kesäistä värikosmetiikkaa. Olen kyllä todella positiivisesti yllättynyt tuotteiden korkeasta laadusta! 

Laveran tuotteissa on todella reilusti pigmenttiä ja ne myös pysyvät hyvin. Ripsiväri esimerkiksi kesti koko 10 tunnin päivän, mutta lähti pesussa helposti. Normaalisti en juuri käytä poskipunaa, mutta nyt ihastuin valtavasti kokeilemaani Laveran poskipunaan. Sillä syntyi mielettömän ihana auringon pussaama hehku.

Meikkivoiteesta valitsin kaksi erilaista lämmintä sävyä, joista sain sekoitettua juuri alkukesän iholle sopivan. Vinkkinäni onkin, että kannattaa valita käyttöön pari eri sävyvaihtoehtoa, jolloin iholle voi luoda vuoden ympäri oikean värin. Laveran meikkivoide levittyi hienosti ja meikin poiston jälkeen tuntui, kuin pienet epäpuhtaudetkin olisivat tasoittuneet.

Toinen vinkkini on tuotteiden käyttäminen moneen tarkoitukseen. Vähemmillä tuotteilla voi olla luovempi ja itse käytän esimerkiksi poskipunaa myös luomilla tai huulipunaa poskilla. Laveran huulipunassa oli paljon pigmenttiä, ja se oli oikea raikas tuulahdus poskilla! Huulikiiltokin oli loistava, kiilto ja kosteus pysyivät, ilman tahmeutta. 

Kuvausmeikit ovat aika raskaita ja ihohuokoseni tukkiutuvat helposti. Lisäksi minulle tulee helposti hormonaalisia näppylöitä, kuten melkein kaikille muillekin naisille. Koen että luonnonkosmetiikka tukkii ihohuokosia vähemmän. Lisäksi totta kai on hienoa, että ympäristöasiat on huomioitu. 

Olen aika luonnonlapsi ja suosin myös luonnollista meikkityyliä. Tälle kesälle tekisin Laveran tuotteilla meikin, jossa on tasainen, mutta kevyt meikkipohja. Sen päälle poskipunaa tai huulipunaa poskille hehkua tuomaan. Sitten kevyesti puuteria silmien alle ja vähän ripsiväriä. Kulmakarvageelillä saa edelleen trendikkäisiin pörheisiin kulmakarvoihin pysyvyyttä.”

Laveran missiona on tarjota laadukasta luonnonkosmetiikkaa jokaiselle. Yritys on ollut ympäristöystävällisen kauneudenhoidon edelläkävijä jo yli 30 vuotta. Lavera on hiilineutraali tuotesarja ja sillä on Petan sertifikaatti eläinkokeettomuudesta.  

www.lavera.com