Tinze luottaa ihonsa kotimaiselle hyvinvoinnin rakentajalle


 Mulla on ollut aika raju atooppinen ihottuma koko ikäni ja sen kautta vähän viharakkaussuhde omaan ihoon. Iho on elänyt ihan omaa elämäänsä, yhtenä päivänä se on hyvä, toisena täysi katastrofi. Se on aika haaste yhdistettynä tähän työhön, jossa ollaan paljon esillä, lavalla tai kuvaksissa ja pienissä vaatteissa. Kuvauspäivät on sovitusti, oli iho minkä näköinen tahansa. 

Viime vuosina oon alkanut tulla sujuiksi ihoni kanssa. En häpeä ihoani tai jätä tekemättä mitään, en vaan anna sen rajottaa elämääni. Oon tajunnut, että voin tehdä töitä tai käydä juhlissa ja kokea itseni kauniiksi, vaikka olisi ihottumaa. Ei tulisi mieleenkään jäädä kotiin ihon takia. 

Rasvailu kuuluu mun ihonhoitorutiiniin ja Orionin Aqualan L on kulkenut vuosia mukana mun luottotuotteena. Se on helppo levittää, eikä sen kuivumista tarvitse odottaa. Mulle selvisi myös vähän aikaa sitten, että sillä voi pestä myös meikit pois, joten nyt purkkien kantaminenkin on vähentynyt. 

Uutena tuotteena oon tykästynyt ihan superhyvään Probicare-voiteeseen. Se jättää ihon kivan kimmoisaksi ja kosteutetuksi. 

Yritän valita eettisiä ja lähellä valmistettuja tuotteita, joten arvostan sitä, että Orionin voiteet ovat kotimaisia. Stressi vaikuttaa selvästi mun ihoon ja se ei myöskään tykkää juhlimisesta tai siitä jos nukun tai syön huonosti. Olen myös huomannut, että kun iho räjähtää täysin, siitä tulee vielä lisää stressiä ja iho vaan pahenee. Siitä voi tulla ihan hirveä kierre. Yritänkin lähestyä ihoa rakkauden kautta, silloinkin kun se on hankala. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritän rauhoittaa mieleni ja olla iholle armollinen. 

Kaikille iho-ongelmista kärsiville mun paras vinkki onkin, että rakastakaa silti ihoanne. Ja muistakaa, että vaikka iho näyttäisi miltä, olette silti upeita ja kauniita, oman elämänne kuningattaria tai kuninkaita. 

Kuorintavoide Aqualan L rasvalla 
  • 2 ruokalusikallista sokeria 
  • 2 dl Aqualan L -voidetta 

Kuori iho seoksella ja saat pehmeän sekä kosteutetun ihon. Valmis! 

Instagram: @tinzeofficia 
Instagram: @itsehoitoapteekki