Hyvin imeytyvä MagneCit-magnesiumsitraatti sopii paljon liikkuvalle Rita Niemi-Manniselle


MagneCit-magnesiumsitraatti on nopeatehoinen ja imeytyy helposti. Se sopii hyvin magnesiumlisäksi kaikille aikuisille, mutta erityisesti fyysistä työtä tekeville, kuntoilijoille ja urheilijoille se voi tuoda lisäapua esimerkiksi kramppeja ehkäisemään.

 

Magnesium on elimistölle tärkeä hivenaine, joka vaikuttaa kehon toimintaan laajasti. Erityisesti lihaksiston, luuston ja hermoston normaalin toiminnan ylläpitäminen vaatii magnesiumin riittävää saantia. 

Magnesiumia käyttävät usein ne, joiden lihaksisto joutuu kovalle rasitukselle, sekä iäkkäämmät henkilöt, joilla saattaa esiintyä muita herkimmin kramppeja ja yöllistä jalkojen levottomuutta.

Rita Niemi-Manninen kertoo, että magnesium kuuluu hänen päivittäin käyttämiinsä lisäravinteisiin. 

– Olen aina urheillut ja liikkunut paljon. Magnesiumin ottamisen myötä en kuitenkaan edes muista, koska minulla olisi ollut suonenvetoa.

Rita kehottaa nauttimaan magnesiumlisää varsinkin, jos treenaamista on päivässä reilusti, ruokavaliota on vastikään muutettu tai kesäkeleillä urheillessa hikoilee paljon.

  Magnesiumista on apua erityisesti silloin, kun suolanpuute voi aiheuttaa kramppeja.  

Rita arvostaa myös MagneCitin hermostoa rauhoittavaa ja hyvää unta tuovaa vaikutusta.

– Otan magnesiumia usein illalla, jolloin se rauhoittaa hermostoa, palauttaa lihaksia ja auttaa nukkumaan paremmin, hän mainitsee. 

Tehokas koostumus

MagneCit on markkinoiden ensimmäinen kidevedetön sitraattimuotoinen magnesiumvalmiste (anhydraatti). Tämän takia sen liukoisuus on perinteisiin magnesiumsuoloihin verrattuna moninkertainen. Tuotteen sisältämä magnesium imeytyykin nopeasti ja tehokkaasti tabletin ottamisen jälkeen.  

– MagneCit sisältää myös B6-vitamiinia, joka auttaa imeytymistä merkittävästi. On kätevää, että sitä ei tarvitse ottaa erikseen, Rita toteaa.

MagneCit-tuotteet sisältävät 150 mg magnesiumsitraattia. Ritan mielestä tuotteen riittävän korkea magnesiumpitoisuus onkin tärkeä ominaisuus.

– Jokaisen on hyvä varmistaa, että saa tarpeeksi magnesiumia joka päivä, joten suosittelen MagneCitiä treenaajien lisäksi ihan kaikille, hän summaa. 

MagneCit-magnesiumsitraattia on saatavilla purutabletteina sekä nieltävänä tablettina. MagneCit-tuotteet on saatavana vain apteekista.