Autoliiton jäsenyys tuo Hannele Laurille mielenrauhaa tien päällä 


Näyttelijä Hannele Lauri arvostaa Autoliiton jäsenyyden monipuolisia etuja. Autoliiton palveluita Hannele olisi kaivannut jo aiemmin. 

Nurmijärvellä asuvan Hannele Laurin auto on käytössä liki päivittäin. Työn edellyttämät ajomatkat kuvauspaikoille ovat lähes poikkeuksetta toisiin kaupunkeihin. Arjen automatkoilla mukana kulkee usein myös Nancy-koira, kauppareissuillekin. 

Hannele korostaa auton luotettavuuden olevan hänelle todella tärkeää. Hän kuitenkin tietää kokemuksesta, ettei edes huolellinen auton ylläpito takaa huolettomia matkoja. 

 

Yksi säikähdys riitti 

Auton luotettavuuden tärkeys kirkastui Hannelelle, kun hänen autonsa jäi Espooseen pikkutielle moottorivian vuoksi. Matka katkesi ilmeisesti pieleen menneen autohuollon seurauksena.

“Sain sen siihen tien sivuun, mutta siitä se ei enää liikkunut mihinkään”, Hannele kertoo.

“Onneksi ex-mieheni Teemu ajoi edellä omalla autollaan, ja menimme hinausauton perässä lähimmälle korjaamolle Teemun autolla. Silloinhan se olisi ollut helppoa soittaa vaan Autoliitto paikalle. Jos olisin ollut yksin, olisin ollut ihan pulassa”, Hannele muistelee. 

Ajatus koiran kanssa tien päälle jäämisestä pakkasessa on hyytävä. 

“Ajattele, jos olisi talvi, ja auto pysähtyisi pakkaseen koira ja matkatavarat kyydissä. Talvisin Suomessa on niin pimeääkin. Se olisi aivan kamala tilanne”, Hannele sanoo. 

Hannele valitsi itselleen Autoliiton Plus-jäsenyyden, johon sisältyy muun muassa 24h tiepalvelu vuoden jokaisena päivänä. Yhdestä numerosta saa kaiken avun, jota autoilija voi tien päällä kaivata. Autoliiton jäsenyys tuo Hannelelle turvallisuuden tunnetta ratin takana, ja jäsenyyteen kuuluvien palveluiden pitkä lista yllätti positiivisesti. 

“Tähän kuuluu vaikka mitä etuja!”, Hannele iloitsee.