Costello Hautamäki ihastui Doron HearingBuds -kuulokkeisiin


Costello sai käyttöön Doron HearingBuds -kuulokkeet. Nämä ovat ihan uudenlaiset kuulokkeet, koska sen lisäksi, että näillä voi kuunnella musaa tai äänikirjaa, näitä voi käyttää myös, jos haluaa ihan vaan kuulla paremmin muita ääniä, Costello kertoo. 

-Itse käytän kuulokkeita totta kai keikkabussissa tai lentokoneessa, kun taustalla on hälinää, moottorit jyrisee ja jätkät hälisee ympärillä.  Näissä Doron kuulokkeissa on hyvä, erotteleva soundi. Musiikki kuuluu tarkemmin ja pääsee analysoimaan joka instrumentin. Ne toimii myös, kun tekee itse musiikkia. Jo pienenä äiti käski laittamaan kuulokkeet, kun kitaransoiton opettelu ei kuulostanut kovin kauniilta. 

 

Doron kuulokkeita voi käyttää korvissa myös vahvistamaan ympäristön ääniä, vaikka puhetta tai televisiota. Jopa sateen ääni terassilla kuuluu kuulokkeilla paremmin. 45 vuotta äänekästä rokkia soittaneena kuulo on Costellolla päässyt vähän rapistumaan, ja nämä on loistava apu.

– Vertaisin näitä lukulaseihin, mutta korville.

 Palavereissa kannattaa ehkä sanoa kuitenkin, että kuulokkeet on korvissa puhemoodissa kuulemisen takia. Ettei muut luule, että kuuntelee samalla jotain pop-musiikkia. Onneksi mustat napit ei tumman tukan alta paljoa näy. 

 

Kun ostat maaliskuun loppuun mennessä Doron HearingBudsit, sinulla on 30 päivän kokeiluoikeus tuotteessa.

Lue lisää https://www.doro.com/fi-fi/tuki/osta-ja-kokeile/