Anne Kukkohovin mielestä L’Occitanen lahjapakkaukset sopivat monelle


Ainutlaatuinen, ranskalainen ihonhoitobrändi L’Occitane tarjoaa laajan lahjavalikoiman, josta löytyy jokaista ilahduttavat vaihtoehdot. Yrittäjä Anne Kukkohovi arvostaa laadukkaita tuotteita ja tarkasti mietittyjä lahjasettejä. 

 

Annen mielestä parhaita lahjoja ovat sellaiset, jotka tulevat varmasti käyttöön. Hän haluaa olla varma, että lahjansaaja ilahtuu avatessaan paketin.

– Haluan ostaa fiksuja lahjoja. L’Occitanen pakkaukset ovat hyvin mietittyjä ja niissä on tuotteita, joita jokainen tarvitsee, kuten suihkugeeliä, saippuaa ja käsivoiteita. 

 

 

Anne sai testattavaksi kolme L’Occitanen ihanaa joulupakettia, ihanan tuoksuvia vartalotuotteita sisältävän Cherry Blossom setin, tehokkaasti kosteuttavista vartalotuotteista kootun Shea Butter -pakkauksen sekä paketin ylellisiä ja hoitavia Almond-linjan tuotteita. 

– Näistä kaikki ovat mukavan helppoja, koska ne sopivat iästä ja ihotyypistä riippumatta. Cherry Blossom -tuotteet ovat ihanan tyylikkäitä, Almond-linja hemmotteleva ja Shea-tuotteet ovat mukavan unisex-henkisiä. Pakkausten tuotteet on valittu hyvin niin, että ne käyvät monelle. 

Lahjapakkaukset myös nopeuttavat lahjojen ostamista huomattavasti. 

– Paketin sisältö on kuratoitu valmiiksi, joten sitä ei tarvitse miettiä itse. Lisäksi itse pakkaukset ovat tosi kauniita, klassisen ranskalaisia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annella on omat vakiosuosikkinsa tuotteista

L’Occitanen tuotteet ovat Annelle tuttuja jo pidemmältä ajalta, ja hänelle on muodostunut omat suosikkinsa, joita hän käyttää jatkuvasti. 

– Näissä paketeissa on useampia lempituotteitani, esimerkiksi vartalovoiteet ovat mielestäni aivan loistavia. 

Myös käsivoiteet ovat Annen mukaan todella hyviä ja jatkuvassa käytössä. Nyt Anne on ihastunut myös Cherry Blossom -setistä löytyvään huulivoiteeseen, joka antaa huulille mukavasti kevyttä pinkkiä sävyä.

– On ollut ihanaa päästä testailemaan uusia tuotteita, ja miettimään kenelle ne voisivat sopia, hän summaa.