Rita Niemi-Manninen arvostaa Myllymuksujen merinovillatuotteiden laatua


Myllymuksut on kotimainen, Pirkanmaalla tuotteensa ompeleva yritys, jonka valikoimiin kuuluvat muun muassa ekologiset merinovillatuotteet naisille, miehille ja lapsille. Ritan perheelle merinovilla on mukava tapa pysyä lämpimänä talvipakkasilla. 

 

Rita Niemi-Mannisen mielestä Myllymuksut on fiksu kotimainen yritys.

 – Laadukkaat vaatteet saa tilattua suoraan kotiin kätevältä ja selkeältä verkkosivulta, hän aloittaa.

Myllymuksujen valikoimassa olevat merinovillatuotteet ovat Ritan perheen suosikkeja. Niitä käytetään yhtä lailla ulkoillessa, kaupungilla kuin kotona oleskellessa.

– Merinovilla on mukavan ohutta ja pehmeää, mutta lämmintä. Ne toimivat toppatakinkin alla. Villatakit ja poolot käyvät hyvin kaupunkikäyttöönkin, koska ne ovat siistin näköisiä. 

Talvella Ritan perheessä käytetään totta kai myös merinovillaista kerrastoa. 

– Varsinkin lapselle on tärkeää, että kerrasto on mukava, ei paina eikä purista, mutta pitää varmasti lämpimänä.

Kotimaisen työn kannattaminen tärkeää

Rita arvostaa sitä, että ostamalla Myllymuksujen tuotteita voi samalla myös kannattaa suomalaista työtä. Merinovillapoolojen ja villatakin neulos on esimerkiksi valmistettu Suomessa eli ne ovat 100 % kotimaista valmistusta.

– Totta kai suomalaisena pitää kannattaa suomalaista, Rita toteaa. 

 

Myös ekologisuus ja eettisyys ovat Ritalle lisäsyy hankkia vaatteita perheelleen Myllymuksuilta. 

Joulukuun ensimmäisenä päivänä vietetään Osta Työtä Suomeen -päivää, joten silloin on erityisen hyvä hetki valita kotimainen vaihtoehto. 

– Toivon, että päivä toimii herättelijänä suomalaisille siitä, että miten suuri vaikutus kotimaisen työn tukemisella on. Itse koen, että on todella mukavaa tukea ja olla kasvoina yritykselle, jonka arvot vastaavat omia. 

 

Tänä viikonloppuna vietetään kotimaisen käsityön juhlaa ja virtuaalisia kässämessuja netissä. Myllymuksut on mukana messuilla ja koodilla kotimainen saa ostokset viikonlopun ajan postikuluitta. Nyt jos koskaan kannattaa panostaa kotimaisiin pehmeisiin paketteihin tai hankkia itselle vastuullisen arjen laadukkaita vaatteita. Anna kassalla koodi: kotimainen. Koodi on voimassa 1–6.12.2023