Rita Niemi-Manniselle käynti kellunta-altaassa nollaa arjen kiireet


Kiireistä yrittäjän elämää viettävälle hyvinvoinnin asiantuntijalle Rita Niemi-Manniselle visiitti Floatsin kellunta-altaaseen on tapa lievittää stressiä. Hänen mukaansa jokaisen kannattaisi testata kellunnan mieltä rauhoittavaa voimaa. 

 

Floats on yritys, joka tarjoaa kelluntaa kolmella paikkakunnalla; Oulussa, Tampereella ja hiljattain avautuneessa Turun toimipisteessä. Floats tarjoaa sekä perinteistä yhden hengen rentoutuskelluntaa sekä kaverikelluntaa yhden tai kahden kaverin seurassa. 

Kellunta tapahtuu kelluntatankissa, jossa saa olla täysin rauhassa, turvallisessa ja mukavassa ympäristössä. Rentoutuskellunta vähentää tutkitusti stressiä ja on hyvä tapa päästä meditatiiviseen tilaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rita Niemi-Manninen kokee, että kellunta oli todella vaikuttava kokemus. 

– Ensimmäisestä kellunnasta tuli sellainen olo, että vau! Olin aivan yllättynyt miten ihanan rentouttavaa on, kun vesi nostaa. Kun korvissa on vielä tulpat ja silmät kiinni, on muutamassa minuutissa jo aivan muualla. 

Ritan mielestä kellunta on todella hyvä tapa katkaista kiirettä ja nollata ajatuksia sekä rentouttaa töissä rasittunutta kehoa. 

– Ihmiset kulkevat viikkojaan hässäkässä ja tietokonetyössä ergonomia on mitä on. Tämä tuntuu helposti sekä kehossa että mielessä. Kellunta sopii ihan perusarjen osaksi, mutta auttaa varsinkin, jos huomaa itsessään minkäänlaisia stressioireita. 

 

Loistava aineeton lahja

 

Rita arvostaa joulusesongin aikana aineettomia lahjoja ja erityisesti kaikenlaista hemmottelua. 

– Mielestäni parhaita lahjaideoita ovat sellaiset, jotka tekevät ihmiselle hyvää. 

Floatsin kelluntalahjakortti on Ritan mielestä hyvä valinta myös sen takia, että yrityksen tilat ja palvelu ovat todella erinomaisia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– Siellä on tosi kaunista ja rentouttavaa, ihana spa-fiilis.

Lisäksi kellunta sopii oikeastaan jokaiselle ja lahja ilahduttaa elämäntilanteesta riippumatta.

– Kellunta on ehdottomasti jotain, mikä pitää kokea itse. Jokaisen kannattaisi mielestäni käydä testaamassa miten ihana olo kellunnan jälkeen on.