Eckerö Linen m/s Finlandia luo enemmän elämystä kokouksiisi


Mitä jos seuraava yrityksesi tilaisuus tapahtuisikin Itämeren aalloilla? Suomen lipun alla seilaava Eckerö Linen m/s Finlandia hemmottelee kokous- ja ryhmämatkailijoita eksklusiivisella palvelulla kustannustehokkaaseen hintaan. Ei ihme, että kerran m/s Finlandian Kokouskeskus & Loungessa matkannut palaa sinne yhä uudelleen. Risteily m/s Finlandialla on kokonaisvaltainen elämys, joka edistää paitsi tuottoisaa työskentelyä, hellii myös mieltä ja sielua. 

 

Tiloja erilaisiin tarpeisiin

Kiireisessä arjessa opimme tekemään työtä tehokkaasti yhdessä, mutta emme välttämättä olemaan yhdessä. Eckerö Linen m/s Finlandia tarjoaa mahdollisuuksia paitsi virallisiin tilaisuuksiin myös vapaamuotoisiin kohtaamisiin ja verkostoitumiseen. Alus ei ole vain suljettu neukkari, josta kukaan ei pääse livistämään, vaan tarjoaa lisäksi rauhoittavat puitteet rentoutumiseen merellisessä ympäristössä.  

 

M/s Finlandian Kokouskeskus & Loungesta löytyy erilaisia tiloja, joista jokainen on varusteltu omalla audiovisuaalisella tekniikalla, esitysvälineillä ja toimivalla wifi-yhteydellä. Eckerö Linen myyntipalvelusta saat tilattua kätevästi kerralla järjestelyt joko vain oman tiimisi tai jopa kahdensadan osallistujan kokous- ja ryhmätapahtumille. Toisaalta yksin matkatessasi voit hyödyntää merimatkan intensiiviseen työskentelyyn varaamalla paikan Loungesta.

Muuntautuvien tilojensa johdosta m/s Finlandian Kokouskeskus ja Lounge soveltuu erityisen hyvin monimuotoiseen työskentelyyn, jossa välillä jakaudutaan pienryhmiin ja välillä kokoonnutaan yhteen. Samat tilat taipuvat myös bileisiin ja yhteisten saavutusten juhlistamiseen. Lukuisat yritykset luottavatkin m/s Finlandian ammattitaitoisen henkilökunnan apuun järjestäessään pikkujouluja tai vaikkapa kesäjuhliaan. 

 

Työtä tehdään yhä enemmän erilaisissa ekosysteemeissä ja kumppanuusverkostoissa, joissa voi olla tarpeen järjestää kokous tai tapahtuma ’ei kenenkään maalla’.  Keskittyminen yhteiseen työskentelyyn on tasapuolisempaa ja tehokkaampaa, jos kenenkään ei tarvitse kantaa isännän tai emännän vastuuta. Luottoasiakkaasi ja sidosryhmäsi tulevat varmasti muistamaan tarjoamasi yhteisen risteilykokemuksen. 

 

Palvelut laivalla

Laivan omassa keittiössä alusta asti valmistettu ruoka on Eckerö Linen m/s Finlandian ylpeyden aihe. Monipuolinen Buffet Eckerön menu vaihtuu viisi kertaa vuodessa, joten tarjolla on aina satokauden mukaan tuoreista kotimaisista antimista loihdittuja herkkuja. Saman keittiön pikkusuolaista ja makeaa sisältyy myös Kokouskeskus ja Lounge minibuffettiin, joka virvokkeineen on katettuna koko matkan ajan. 

 

M/s Finlandia ei petä meitä viimeisimmästä muodista ja laadukkaasta kosmetiikasta syttyviä. Eckerö Market & Parfymeriassa ja PopUp Shopissa on ylenpalttisesti katseltavaa ja hypisteltävää. Mikä onkaan sen rentouttavampaa kuin shoppailla kokoustauolla huippumerkkejä edulliseen hintaan? 

 

Kokousmatkojen aikataulut

Kuuden tunnin miniristeily on ajoitettu työpäivän mittaiseksi. Aamuristeily klo 9.00 – 14.15 soveltuu erinomaisesti inspiroivaan tyhy-päivään tai koulutustilaisuuteen. Kokemuksesta tiedän, että myös muualta kuin pääkaupunkiseudulta ehtii aamulla sujuvasti lähtöselvitykseen ja vielä illaksi kotiinkin.

Iltaristeilyn klo 15.15-21.00 voisin kuvitella käyttäväni uuden tuotteen lanseeraukseen tai tiimini ryhmäytymisen edistämiseen. Ilta jatkuisi rennosti yhteisillä after workeilla, ja ehkäpä satamaan saavuttuamme suuntaisimme vielä Helsingin yöelämään.

 

Tallinnan sykkeeseen kaipaaville suosittelen 23 tunnin hotellikokousmatkaa (klo 15.15 – 14.15) tai päiväristeilyä (klo 9.00 – 21.00).

Voisiko siis olla tehokkaampaa tapaa houkutella yhteisiin tapaamisiin etätyöhön jumittuneet työntekijämme, asiakkaamme tai kumppanimme kuin kutsumalla heidät laivalle?