Ei tarvitse olla johtaja, jotta voi kehittää yhteiskuntaa.


Elämä on jatkuvaa oppimista ja samalla me haluamme kehittyä ihmisinä. Suomen Nuorkauppakamari on nuorille 20-40 vuotiaille nuorille aikuisille suunnattu kasvualusta joka mahdollistaa mm. Elinikäisiä ystäviä, kehittymistä, urapolkuja, uusia työmahdollisuuksia, sekä verkostoitumista.

Kamarissa mahdollisuus oppia on rajaton. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi vastuullisesta johtamisesta, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta tai haluat vaikkapa kehittää esiintymisvarmuutta, on Kamarissa kaikkeen tähän hyvät mahdollisuudet.

Ei tarvitse olla johtaja, jotta voi kehittää yhteiskuntaa. Jokainen voi omalla panoksellaan kantaa kortensa kekoon ja kehittää huomista.

Nuorkauppakamariin voivat hakea kaikki alle 40-vuotiaat nuoret aikuiset maantieteellisestä sijainnista (Suomessa) riippumatta. Jos sulla on palava halu kehittää itseäsi monilla osa-alueilla ja haluat uusia verkostoja, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Nuorkauppakamari on avoinna kaikille kiinnostuneille nuorille aikuisille! Suomessa nuorkauppakamarit ovat jaettu neljään alueeseen ja hakemiseen on eri aikatauluja. Jos kiinnostuit, kannattaa olla yhteydessä oman alueesi kamariin!

Lisää tietoa ja mukaan pääsee www.nuorkauppakamarit.fi

#jci #jcifinland #suomennuorkauppakamari #nuorkauppakamari

#huomisenjohtajuus #maailmanparasharrastus