Anyfinin palvelut auttavat Tinzeä tekemään fiksumpia talouspäätöksiä


Tinzenä tunnettu tanssija Tia-Maria Sokka ei innostu talousasioista, mutta haluaa silti pitää niistä mahdollisimman hyvää huolta. Anyfin on taloudenhallintasovellus, jonka avulla pysyy kartalla esimerkiksi kuukausitilauksistaan, voi madaltaa kulutusluottojensa korkoja tai opetella parempaa taloudenpitoa. 

Tinzelle talousasiat eivät ole erityisen lähellä sydäntä, mutta tavoitteena on kuitenkin pitää raha-asiat hyvin hallussa.

– Suoraan sanottuna kaikki talouteen liittyvä on mielestäni supertylsää. Pyrin kuitenkin olemaan mahdollisimman fiksu, ja näin yrittäjänä sukan varressa pitää aina olla rahaa pahan päivän varalle, Tinze toteaa.

Taloudellisesta tilanteesta riippumatta Tinzellä siirtyykin joka kuukausi rahaa säästötilille. Se on tärkein tapa, jolla hän on aktiivisesti pyrkinyt säästämään. 

Tinze kuitenkin kiinnostui Anyfinin palveluista, joilla talousasioita saa haltuun ja lisäsäästöä luotua helposti. Erityistä kiitosta häneltä saa Anyfinin Tilaukset-palvelu, jonka avulla näkee kerralla kokonaiskuvan kaikista kuukausitilauksistaan ja niiden kustannuksista, sekä voi perua palveluja helposti.

– Minulla on kaikki mahdolliset TV-kanavat ja musiikin suoratoistopalvelu. Välillä otan tilauksen kuukaudeksi ja se jääkin vahingossa päälle. Onkin todella hyvä, että voi tsekata, mitä kuukaudessa menee suoraveloitukseen ja tarvittaessa peruuttaa turhat tilaukset, hän mainitsee.  

Kulutusluottojen korot kuriin ja taloustreeniä

Anyfinin ilmaisesta ja kaikille avoimesta Budget Bootcampistakin voi Tinzen mielestä olla hyvää apua arjen talousasioihin. Neljän viikon kurssi on psykologi Maarit Lassanderin kanssa luotu talouden treeniohjelma, josta saa käytännön vinkkejä taloudelliseen hyvinvointiin.

– Bootcamp kuulostaa tosi kätevältä tilanteisiin, joissa kaipaa talouden perusasioihin selviä vastauksia tai haluaa lisätä ymmärrystään, Tinze toteaa. 

Hänelle erittäin tärkeää on myös se, että kaikkia Anyfinin palveluja voi käyttää mobiilisovelluksen kautta.

– Minulle on ehdoton juttu, että palvelut toimivat helposti puhelimella. Muut vaihtoehdot eivät nappaa lainkaan.  

Tinze toivookin, että talousasioista voisi huolehtia mahdollisimman vähällä vaivalla, eivätkä ne veisi liikaa aikaa.  

– Anyfinin avulla talouspalvelut ovat aina helposti käsillä, ja sovelluksen takia asioiden hoitaminen ei tunnu lainkaan työläältä, hän summaa. 

Muista myös Jälleenrahoituspalvelu:

Anyfinin suosituin palvelu on heidän Jälleenrahoituspalvelu, jonka avulla voi madaltaa

olemassa olevien kulutusluottojensa korkokustannuksia maksimissaan 10 000 € kokoisille luotoille. Ei siis lisää lainoja tai rahaa tilille, ainoastaan matalampi korko jo olemassa oleviin luottoihin. Hakemuksen matalammasta korosta voi tehdä joko Anyfinin sovelluksessa tai nettisivuilla.

Tarjousta ei anneta, ellei luoton todellista vuosikorkoa ja täten kokonaiskustannuksia voida aidosti laskea. 

Jos 1300€ arvoinen laina siirretään Anyfinille, tulee säästöksi 157€ seuraavan esimerkin mukaan: Jos alkuperäinen nimelliskorko 18.88% laskee 9.88%:iin ja 2 € kuukausikulu laskee 1€ suuruiseksi, on uusi kuukausimaksu 24 kuukauden laina-ajalle 61€, jolloin todellinen vuosikorko on 12.17%. Lainan kokonaissumma on tällöin 1462€. Anyfin tarjoaa aina yksilöllisiä korkoja. Anyfin ei koskaan anna tarjousta jos he eivät voi madaltaa luoton todellista vuosikorkoa. Anyfin ei nosta nykyisen luoton kokonaiskustannuksia pidentämällä takaisinmaksuaikaa.

 

www.anyfin.fi