Esko Eerikäinen kiittää Hammasklinikka Kruunun asiantuntevaa hoitoa


Televisiosta ja radiosta tutulle Esko Eerikäiselle toteutettiin hammasimplantti tamperelaisessa Hammasklinikka Kruunussa. Prosessi vie oman aikansa, mutta on helppo ja kivuton. Lopputulokseen Esko on todella tyytyväinen. 

 

Eskolta on muutama vuosi sitten poistettu lohjennut hammas ja kolo hammasrivistössä on häirinnyt jo pidempään. Implanttihoitoaan varten hän valitsi Hammasklinikka Kruunun. Kruunuun hänet sai päätymään samanlaisen operaation läpikäyneen ystävän suositus. 

– Oma kokemus palvelusta oli myös hyvä. Heti alussa minulle selitettiin tarkkaan, mitä vaihtoehtoja on olemassa ja mitä hoidossa tulee tapahtumaan. Pysyin koko ajan kartalla, mitä seuraavaksi on luvassa. 

   

Itse prosessi on melko pitkä, Eskon kohdalla viisi kuukautta. Alkukartoituksen jälkeen käydään suuhygienistillä puhdistamassa hampaisto, jonka jälkeen leukaluuhun voidaan asettaa implantti. Implantin tulee luutua, ennen kuin itse hammas voidaan laittaa paikalleen. Implantin luutumisen jälkeen kiinnitetään itse kruunu. 

– Odottelu vaatii vähän kärsivällisyyttä, mutta kaikki vaiheet ovat helppoja. Kipua ja särkyä ei ole ollut, enkä ole tarvinnut yhtään sairaslomapäivää, vaikka teen puhetyötä, Esko kertoo.

 

   

Kuvissa taas tasainen hymy

 

Operaation jälkeen Eskon fiilis on todella hyvä. Koska hän on työnsä kautta paljon kuvattavana, on mukavaa, ettei hampaan puuttumista tarvitse enää miettiä. 

– Kyseessä ei ole myöskään pelkästään ulkonäkö. Hampaan puuttuminen vaikutti myös purentaan, ja ajan kanssa ympäröivät hampaat olisivat voineet joutua koville. 

Eskolle toteutettiin implantin päälle kultainen h

ammaskruunu, joka antaa hymyyn vielä pi

entä ekstraa. Hammasklinikka Kruunussa pyritäänkin kuuntelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden erilaisia toiveita.

Eskon mielestä jokaisen, jota häiritsee hampaan puuttuminen kannattaa harkita hoitoa. 

 – Prosessi ei ole lainkaan hankala. Ja toisaalta hoidolla on suuri vaikutus pitkään sen jälkeen. Itse koen, että oli tärkeää saada leveä hymy takaisin!