Sensodyne Sensitivity & Gum sopii Alina Voronkovan vihloville hampaille


Mallina, juontajana ja TV-persoonana tunnetulle Alina Voronkovalle on tärkeää pitää kokonaisvaltaista huolta suun terveydestä. Sensodynen tuotteet ovat jo pitkään olleet tärkeä osa hampaidenhoitorutiinia. 

 

Alinalla on herkät hampaat, jotka vihlovat helposti esimerkiksi lämpötilan takia. 

– Kylmät ruoat ja juomat eivät sovi hampailleni. 

Myös viileässä ilmassa ulkoileminen voi laukaista vihlontaa. Koska Alina pitää ulkona liikkumisesta, huomaa hän tämän varsinkin talviaikaan. 

– Talvea kohti mennessä ja pakkaskelien alkaessa vihlonta pahenee. Erityisesti se vaivaa esimerkiksi hiihtäessä ja avantouidessa.

Parhaan helpotuksen vaivaan on tuonut Sensodynen tuotteet, joita Alina on käyttänyt jo vuosia. Tällä hetkellä käytössä on Sensodynen Sensitivity and Gum. 

– Huomasin Sensodynen toimivuuden jo ensimmäisellä käyttökerralla. Oli yllättävää, että yhtäkkiä voinkin juoda kylmää vettä, eivätkä hampaat vihlo ollenkaan!

 

Vihlontaa vastaan ja tukemaan ienterveyttä

Alina arvostaa suunhoitotuotteissa kokonaisvaltaisuutta. Paras vaihtoehto on, jos sama hammastahna voi sekä suojata hampaita vihlonnalta että edistää samalla ienterveyttä.

Sensodynen päivittäiseen käyttöön tarkoitetun Sensitivity and Gumin etuna onkin, että se tukee hammasterveyden lisäksi ienterveyttä. Siinä on kaksivaikutteinen microfoam-koostumus, jonka avulla se muodostaa suojaavan kerroksen hampaiden vihloville alueille sekä torjuu ja poistaa plakkia vaikeasti tavoitettavista alueista hampaiden väleistä ja ienrajasta.

– Sähköhammasharjaa käyttäessä ikenet ärtyvät välillä ja tämä hammastahna rauhoittaa myös sitä. Lisäksi tahnan mintun maku on mukavan mieto. 

Alinan mielestä jokaisen, joka kärsii vihlonnasta kannattaa testata Sensodynen tuotteita. Niiden avulla voi selvästi parantaa elämänlaatua ja poistaa turhaa epämukavuutta.

– Miksi kärsiä vihlonnasta, kun siihen on helppo ratkaisu. Itse en nykyään usein edes muista, että minulla on herkät hampaat. Muistutuksen tästä saa ainoastaan, jos vaikkapa lainaan jonkun toisen hammastahnaa. Onkin hyvä pitää oma hammastahna aina mukana, Alina naurahtaa.

 

 

Sensodyne lahjoittaa jokaisesta myydystä
tuotteesta 20 senttiä Roosa nauha -keräykseen. Kampanja-aika on 21.9.-31.10.2023