Esko Eerikäinen vaihtoi Nordic Green Energyn vihreään sähköön


Muutto kerrostalosta rivitaloon sekä kasvava kiinnostus ympäristöasioihin sai Esko Eerikäisen punnitsemaan uudestaan sähkösopimuksensa. Parhaaksi vaihtoehdoksi valikoitui Nordic Green Energyn tuulisähkö.

 

Esko on viime aikoina pyrkinyt tekemään yhä enemmän valintoja ympäristöperustein. Hän kertoo haluavansa kantaa kortensa kekoon maailmassa, jossa ilmastonmuutoksen huomaa jo konkreettisesti. 

– Se pistää miettimään, varsinkin kun itsellä on 11-vuotias tytär. Totta kai sitä toivoo, että hän saisi vanhempanakin elää sellaista elämää vuodenaikavaihteluineen, jota olemme tottuneet pitämään Suomessa itsestäänselvyytenä. 

Nordic Green Energyn osalta Eskon valinta osui tuulisähköön, asiakaspalvelijan neuvojen pohjalta. 

– Tuulivoima vaikutti sekä ekologiselta että luotettavalta vaihtoehdolta, hän toteaa. 

Sopiva hinta ja ympäristöarvot kohtaavat

Samalla Esko päätti ottaa käyttöönsä Pörssisähkö-sopimuksen, joka tulee usein pitkällä tähtäimellä halvimmaksi. Pörssisähkön hinta määräytyy pörssissä kullekin tunnille ja kulutustaan voi kohdentaa halvimpiin vuorokauden aikoihin.

– Pidän sitä yksinkertaisesti järkevimpänä valintana, Esko toteaa. 

Uuteen asuntoon muuttaminen saikin Eskon tutustumaan tarkemmin sähkön hintaan. Kerrostalossa sähkölaskuun ei tullut kiinnitettyä yhtä paljon huomiota.

– Nyt sauna varmasti lämpiää jatkossa useammin ja kun käytössä on kaksi kerrosta, sekin vaikuttaa kulutukseen, hän mainitsee. 

Esko kokee, että Nordic Green Energyn asiakaspalvelusta hän sai vastaukset kaikkiin kysymyksiinsä, sekä hyviä neuvoja ja vinkkejä.

– Huomasi, että asiakaspalvelijalla oli kokemusta ja hän sanoi suoraan oman mielipiteensä parhaista vaihtoehdoista.

Esko kehottaa kaikkia perehtymään paremmin sähköyhtiön valintaan, niin ympäristö- kuin hinnoittelumielessä. 

– Kannattaa oikeasti ottaa selvää, mistä sähkö tulee ja mitä se maksaa. Siinä voi säästää pitkän pennin ja tehdä myös konkreettisesti hyvää.

Nordic Green Energy toimittaa 100 % vihreää sähköä kotitalouksille kaikkialle Suomeen. Yritys tarjoaa vesi-, tuuli- tai aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Lisäksi sähköön voi valita EKOenergia-merkinnän, jolloin sähkö on tuotettu varmasti kestävällä tavalla täyttäen Suomen luonnonsuojeluliiton tarkat kriteerit. Sopimuksen voit tehdä helposti verkossa.

Seuraa omaa sähkönkulutusta Oma Virta -palvelusta.

Oma Virta online-palvelusta voit seurata sähkönkulutustasi helposti. Tämä kannattaa etenkin, kun käytössä on Pörssisähkö-sopimus, jolloin omalla kulutuksella on hinnoitteluun iso merkitys. 

Tekemällä sopimuksen tämän kampanjan kautta, saat sopimukseen mukaan 20€ kampanja-alennuksen (alennus tulee tuotteen mukana valitsemalla tuotteen).

www.nordicgreen.fi

– #NordicGreenEnergy