Sannan Ruokakassi tuo säännöllisyyttä Esko Eerikäisen kiireiseen elämään 


Sannan Ruokakassi on palvelu, joka tuo suoraan kotiin herkulliset reseptit ja kaikki niiden valmistamiseen tarvittavat raaka-aineet. Esko Eerikäinen ilahtui vaihtoehtojen monipuolisuudesta ja kokkauksen helppoudesta.

 

Esko kehuu erityisesti yksinkertaisten reseptien ja itsetekemisen ilon yhdistelmää. 

– Tämän helpompaa ei ole ruoanlaitto kyllä hetkeen ollut. Ohjeet ovat todella selkeitä kuvineen. Silti pääsee tekemään itse ja kokemaan siitä onnistumisen fiilistä, hän aloittaa.

Ruokakassin eri vaihtoehdoista löytyy sopivia reseptejä sekä aikuisten että lasten makuun. 

Sannan Ruokakassi panostaa kotimaisiin ja ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin. – Minulle on tärkeää, että voi tukea kotimaista ja syödä hyvällä omalla tunnolla, Esko toteaa.

– Valikoima on todella monipuolinen ja on tosi kätevää, että reseptejä voi itse lisätä tai poistaa omien toiveiden mukaan, hän toteaa. 

Eskolle testiin valikoituivat ensimmäiseksi kana-fajitas ja lohi curryvihanneksilla.

– Näistä syntyi hyvää kotiruokaa. Raaka-aineet ovat selvästi parhaita mitä löytyy ja mukana on kaikki – kapriksista lähtien.  Kaikki on myös pakattu hyvin niin, että ei tarvitse arvailla mitkä ainekset kuuluvat mihinkin reseptiin.

Iso helpotus arkeen

Eskon mielestä Sannan Ruokakassi palvelee erityisesti jokaista, jonka elämä on hektistä. 

– Itse koen, että parasta tässä on se, että ruokailuun syntyy säännöllisyyttä. Haluan, että lapsenikin kanssa ruoanlaitosta tulee oma, päivittäinen juttunsa, hän mainitsee.

Lisäksi Esko kokee, että Ruokakassi vie kokkaamisesta pois turhan jännityksen. 

– Palvelu sopii myös niille, jotka vasta aloittelevat ruoanlaittoa. Itsekin mietin, miten onnistun kalan kanssa, mutta kaikki sujui hyvin. Ohjeita seuraamalla onnistuu varmasti, ihan ilman Tomi Björckin taitoja. 

Tilaamiseen Esko kehottaa ottamaan ensimmäisellä kerralla aikaa. Kun tilaus on kerran tehty, sujuu homma helposti. 

  Aluksi pitää vähän pohtia mitä valitsee ja minkälaisia määriä, mutta sen jälkeen saakin sitten aina ainekset joka viikon ruokiin. Tämä kyllä poistaa stressin ruoanlaitosta täysin, hän summaa.  

Sannan Ruokakassi on palvelu, josta voit tilata valmiit reseptit ja niihin tarvittavat laadukkaat raaka-aineet kätevästi kotiovelle. Ruokakassivaihtoehtoja on useita erilaisia: lapsiperheen suosikeista, klassisiin ja mausteisiin resepteihin. Oletuskassista voi aina poistaa tai siihen lisätä reseptejä makunsa mukaan. Uutena palveluna tarjolla on nyt myös Fast & Green -ruokapalvelu, joka keskittyy vastuullisiin ruokavalintoihin ja nopeasti valmistuviin terveellisiin aterioihin. Fast & Green sopii täydellisesti esimerkiksi etälounaaksi. Tilata voi Vegekassin tai Kala & Kasviskassin ja siihen itselle sopivat reseptit. sannanruokakassi.fi / fastandgreen.fi

Saat 15 € alennuksen Sannan Ruokakassista koodilla ESKO15 kesäkuun loppuun asti