Esko Eerikäisen unelmakumppani on enemmän kuin kaunis ulkokuori


Hunks-tähti etsii Valo-sovelluksesta kumppania, jonka kanssa hän jakaisi samankaltaisen arvomaailman. Perinteiset deittipalvelut hän on toistaiseksi poistanut puhelimestaan. 

Esko Eerikäinen päätyi koronarajoitusten aikaan testaamaan seuranhakusovelluksia monen muun tavoin. Alkuun hän oli skeptinen, ja vastaan tuli paljon huijausprofiileja. Lopulta deittisovellukset päätyivät roskakoriin Eskon puhelimesta.

Esko myöntää, että deittipalveluiden profiilikuvat ovat hänelle tärkeitä. Niitä tärkeämpää on kuitenkin kuvien takana oleva ihminen.

“Kuvat ovat toki tärkeässä roolissa, ja ne kertovat ihmisestä. Profiiliteksti on myös tärkeä – siihen kannattaa kertoa itsestään jotain kiinnostavaa. Aitous on selkeästi sellainen asia, joka pysäyttää minut tutkimaan profiilin tarkemmin”, Esko kuvailee. 

Siksi Esko on siirtynyt käyttämään Valo-sovellusta, jonka tavoitteena on yhdistää saman arvomaailman jakavia ihmisiä. 

“Valo-sovelluksessa ihmiset tuntuvat kirjoittavan itsestään rehellisemmin, kipeitäkin asioita. Valo-sovelluksen käyttäjät tuntuvat etsivän oikeasti kumppania nopeiden kohtaamisten sijaan. Kaikista käyttämistäni sovelluksista Valo tuntuu kaikista luotettavimmalta, enkä ole törmännyt yhteenkään feikkiprofiiliin”, Esko pohtii. 

Molemminpuolinen kunnioitus 

Esko toivoo löytävänsä kumppanin, jolla olisi samanlainen huumorintaju ja arvomaailma. Hän kertoo uskovansa johonkin korkeampaan voimaan, ja erityisesti viime aikoina hän on pohtinut hengellistä puoltaan. 

“Ideaalikumppani olisi utelias, joka uskoisi ainakin johonkin. Kristilliset arvot resonoivat myös siinä mielessä, että haluan opettaa niitä myös jälkikasvulleni. Kunnioitus on minulle tärkeää – jokaista tulisi kohdella tasa-arvoisesti meriiteistä huolimatta. Hyväksyminen, ymmärtäminen ja anteeksianto ovat myös tärkeitä arvoja minulle”, Esko pohtii. 

Iän myötä Eskon elämänkatsomus parisuhteen osalta on muuttunut. 

“Mietin nykyään pysyvyyden ja seesteisyyden kannalta. En halua luoda itselleni paineita tai odotuksia, mutta toki toivon mahdollisimman pysyvää ja onnellista suhdetta. Nyt ei auta kuin pitää peukut pystyssä”, Esko hymähtää. 

 

Lataa sovellus täältä!