Kotimainen luomumänty turvaa Rita Niemi-Mannisen jaksamista arjessa


Metsät ovat monella tapaa terveyden tukipilareita. Luomumännynkuoresta valmistettu kotimainen tuote tukee vastustuskyvyn normaalia toimintaa.

Hyvinvointivalmentajana työskentelevä TV:stäkin tuttu Rita Niemi-Manninen pyörittää yrittäjänä toimimisen lisäksi kiireistä lapsiperhearkea. Hän arvelee, ettei arjessa aina muista pysähtyä ajattelemaan sitä, kuinka tärkeää omaan hyvinvointiin ja terveyteen panostaminen on. 

“Minulle on niin tärkeää pysyä elinvoimaisena ja aktiivisena. Suhteeni liikuntaan on niin vahva, osittain myös työni puolesta. Haluan olla esimerkillinen hyvinvointivalmentajana omien elintapojeni osalta”, Rita pohtii.

Yrittäjän arkeen sairasloma istuu huonosti 

Pienen tytön äitinä Ritan on vaikea saada omaa rauhaa lepäämiseen silloin, kun hän sairastuu itse. Äitiydestä ei voi ottaa sairaslomaa, vaikka lapsen mukana kulkeutuisi kotiin tauteja yksi toisensa perään. 

“Äitinä täytyy vain jaksaa. Pienen lapsen kanssa on tosi hankalaa sairastaa itse rauhassa, varsinkin jos lapsikin on kipeänä. Siksi haluan tehdä kaikkeni oman vastustuskykyni tukemiseen”, Rita sanoo. 

Kotimainen luomutuote vastustuskyvyn tukena 

Rita luottaa markkinoiden ainoaan luomulaatuiseen männynkuoriuutteeseen. Kotimainen perheyritys Ravintorengas Oy on valmistanut havupuu-uutejuomaa jo vuodesta 1975. Uutuustuote Pinena Vastustuskyky -kapseli sisältää 250 milligrammaa 100 % suomalaista luomumännynkuoriuutetta sekä C- ja E-vitamiinia.

“Vastustuskyvyn tukemiseen on olemassa kaikenlaisia lisäravinteita, mutta haluan itse suosia puhtaita luonnontuotteita. Pinenan ainesosien teho on kaiken lisäksi tutkittua, joten tämä on ehdoton luottotuotteeni”, Rita sanoo. 

Vahvin ja markkinoiden ainoa luomulaatuinen männynkuoriuute. Pinena Vastustuskyky -kapseli sisältää C-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Männynkuoriuute sekä C- ja E-vitamiinit tukevat ja tehostavat toistensa vaikutuksia. Vastustuskykyä tukevat antioksidantit taistelevat esimerkiksi hiljaista tulehdusta vastaan. Pinena Vastustuskyky -kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen.

Koodilla vastustuskyky saat nyt -20% Pinena-tuotteista. Tilaa nyt!

 

Lataudu luonnon alkuvoimalla | Pinena