Uskomattoman edullinen luonnonjogurtti valmistuu helposti kotona 


Maultaan pehmeä luonnonjogurtti sisältää eläviä maitohappobakteereja, jotka edistävät vatsan hyvinvointia

Fitlinen patentoidulla valmistusmetodilla voit valmistaa kotonasi herkullista luonnonjogurttia vain muutamissa tunneissa. 

Luonnonjogurtin pehmeä maku on maistuvaa sellaisenaan, mutta siitä saa helposti tuunattua ravitsevan aamu- tai välipalan lisäämällä mehua, marjoja tai vaikka mysliä sen sekaan. Jogurtti toimii myös ruoanlaitossa tai vaikka dipin tai salaatinkastikkeen  pohjana.

Itse valmistettu luonnonjogurtti on kaupan hyllyiltä löytyviä yksittäispakattuja jogurtteja huomattavasti edullisempi vaihtoehto, eikä se sisällä lainkaan ylimääräistä sokeria tai säilytysaineita. Monissa kauppojen jogurteissa onkin valtava määrä sokeria. Yksi annos Fitline Feel Good jogurttijuomaa maksaa vain noin 0,30 euroa! 

Tilaa tästä! 

 

Lääkärin kehittämä, vatsaa hellivä koostumus 

Fitlinen luonnonjogurtti on saksalainen lääkärin kehittämä. Sen sisältämät bakteerikulttuurit hellivät suolen toimintaa. Suoliston kautta voidaan vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin, ja suolen terveyden kannalta bakteeritasapaino on erittäin tärkeää. Maitohappobakteereit ovat yksi olennaisin tapa ylläpitää suoliston hyvinvointia. Maitohappobakteeripitoinen jogurtti maistuu myös esimerkiksi koirille! 

Testaa nyt! 

 

Jogurtin valmistus on yllättävän helppoa 

Jogurtin valmistukseen tarvitset vain Fitlinen patentoidun valmistusastian, huoneenlämpöistä UHT- tai kasvipohjaista maitoa ja pussin Fitline Feel Good jogurttijuomajauhetta. Jogurtin täyteläisyyttä voi säädellä maidon rasvaisuudella. Rasvattomalla maidolla jogurtista tulee juotavan jogurtin kaltaista, kun taas täysirasvaisella maidolla lopputulos on täyteläisempi. 

Ainesosat kannattaa koota valmistusastiaan illalla, ja jogurtti on aamulla valmista. Suositeltu haudutusaika on noin 10 tuntia.