Näiden ohjeiden ansiosta Lotta Harala viihtyy ihossaan, myös vaativina talvikuukausina


Ihon hyvinvointi on monien tekijöiden summa. Lotta Haralan iho kaipaa erityisesti tehokasta kosteutusta. 

Ammattiurheilija Lotta Haralalle ihon hyvinvointi on tärkeää, ja hän panostaa siihen monella eri tavalla. 

“Haluan ehdottomasti pitää hyvää huolta ihostani, ja tykkään olla paljon meikittä. Haluan, että ihoni on hyvinvoiva ja terveen näköinen”, Lotta sanoo.

“Elintavoilla on omalla kohdallani vahva yhteys siihen, miltä oma iho tuntuu. Tavallaan siis huolehdin myös ihoni hyvinvoinnista nukkumalla riittävästi, syömällä terveellisesti ja urheilemalla”, Lotta pohtii.

Aurinkosuojaa ei kannata unohtaa talvellakaan 

Ihonhoidossa Lotta suosii syväkosteuttavia tuotteita, eikä koskaan jätä kasvojaan pesemättä iltaisin. Aurinkosuoja on uusi tulokas Lotan ihonhoitorutiinissa, ja se on nyt ympärivuotisessa käytössä. 

“Nyt ihan viimeisen vuoden aikana olen alkanut myös kiinnittää huomiota aurinkosuojan tärkeyteen. Myönnän, että tähän asti olen halunnut lähinnä ruskettua mahdollisimman paljon, enkä ole käyttänyt aurinkosuojaa”, Lotta kertoo. 

”Usein UV-suojan käyttö unohtuu talvella, vaikka talviaurinko kuivattaa ja vanhentaa ihoa siinä missä aurinko kesäisinkin. Itselläni on käytössä Avène Hydrance -sarjasta SPF30 suojakertoimen sisältävä kosteusemulsio niihin aurinkoisiin talvipäiviin, kun vietän enemmän aikaa ulkona. Emulsio on ihanan keveä meikin alla ja voin ulkoilla hyvin mielin, sillä tiedän ihoni pysyvän sekä hyvin kosteutettuna että auringolta suojattuna”, Lotta kuvailee. 

Talvi on iholle erityisen haastavaa aikaa 

Aiempina vuosina Lotta on kärsinyt erityisesti talvisin kasvojen ihon pintakuivuudesta. Jatkuvat treenit, kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma koettelevat ihon kosteustasapainoa. 

“Näin ilmojen viiletessä ihoni kaipaa hieman täyteläisempää voidetta, jotta pintakuivuus pysyy poissa. Siksi olen ottanut käyttöön Avène Hydrance Cream -voiteen, joka tehokosteuttaa ihoani vaativina talvikuukausina”, Lotta vinkkaa. 

Jos iho tuntuu erityisen kuivalta, Lotta turvautuu tehokosteuttavaan Avène Hydrance -seerumiin

“Seerumi on ihanan keveä, ja sillä on melkein välitön, näkyvä vaikutus”, Lotta sanoo. 

 

Avène Hydrance -tuotesarja on -15% koko marraskuun Yliopiston apteekeissa ja verkkoapteekissa. 

Tilaa tästä!