Feelia Ruokakauppa helpottaa Amin Asikaisen perheen kiireistä arkea


Feelia Ruokakauppa on suomalainen kotiruoan verkkokauppa, jonka valikoimassa on yli sata erilaista, kuumennusta vaille valmista kotiruokaa. Nyrkkeilijä Amin Asikaisen perhe arvostaa sen kotimaisia, käteviä kotiruokia, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

 

Amin Asikaisen kotona syödään joka päivä yhdessä ja perhe suosii monipuolisista raaka-aineista valmistettua ruokaa. 

– Syömme aika tavallista kotiruokaa. Meillä maistuvat esimerkiksi lasagne, lihapata tai kana ja riisi. Joka aterialla pitää olla tietysti salaattia tai muita kasviksia. Pojat liikkuvat paljon, joten ruokaakin menee reilusti, Amin kuvailee. 

Perinteisiä valmisruokia perhe ei juurikaan käytä ja mikrokin seisoo toimettomana. Kiireen keskellä kaivataan kuitenkin välillä nopeita vaihtoehtoja, kun aika on kortilla. Perheessä otettiinkin kiinnostuneena vastaan mahdollisuus testata Feelia Ruokakaupan kuumennusta vaille valmiita kotiruokia. 

– Mielestäni tämä on tosi hyvä juttu, ruoat on tehty tuoreista raaka-aineista, mutta kokkaamiseen ei mene kotona lainkaan aikaa, eikä keittiöön tule siivottavaa, Amin kuvailee. 

Ruoat toimitetaan suoraan kotiin kaikkialla Suomessa, mikä on myös iso etu. 

– Tosi mielellämme vältämme sen, että pitää lähteä väsyneenä kauppaan säätämään. On hienoa, jos koko viikon ruoat tulee valmiina kotiin tiettynä päivänä ja ateriat voi suunnitella helposti sen mukaan.

Paljon vaihtoehtoja ja uusien makujen kokeilua

Aminin mielestä erityisen hyvää on se, että ruokavaihtoehtoja on paljon. Samalla tulee syötyä myös niitä ruokia, joiden valmistamiseen alusta asti on vaikeaa löytää riittävästi minuutteja.  

– Esimerkiksi lohikeitto on sellainen, josta tykkäämme, mutta perunoiden kuorimiset ja kypsyttelyt vaativat usein liian paljon aikaan. Onkin kiva, että lohikeitto löytyy nyt Feelian ruokakaupan valikoimasta valmiina, hän mainitsee.

Samalla myös uusien ruokien kokeilemisesta tulee helpompaa ja ruokavalioon saa vaihtelua.

– Monelle tämä voi olla tapa esimerkiksi syödä useamman kerran viikossa kalaa tai testata itselle ihan uusia, tosi herkullisia kasvisruokia, Amin toteaa. 

Aminin perheessä Feelia Kotiruoat tulevat pelastamaan erityisesti hektisiä päiviä, kun treenit ja työt vievät huomion. 

– Ruoat säilyvätkin hyvin, joten kotoa voi aina löytyä valmiina kuumennusta vaille valmista ruokaa, jonka voi vaan laittaa pannulle tai uuniin. Se helpottaa arkea todella paljon, hän summaa. 

Feelia Ruokakaupan valikoimassa on yli sata erilaista kotiruokaa, jotka vain kuumennetaan kotona. Ruoka on valmistettu vastuullisesti Suomessa, Pyhännällä ja yli 80 % raaka-aineista on kotimaisia. Ruoat säilyvät jääkaapissa jopa kuukausia, ilman valmistuksessa lisättyjä säilöntäaineita, joten ruoka odottaa kotona aina valmiina! Ruoat voi tilata nopeasti suoraan kotiin koko Suomen alueella ja perheen lämpimät päivälliset saa edullisesti noin 50 eurolla viikossa. www.feeliaruokakauppa.fi