Terassimme sai kesän aikana uuden ilmeen Veken kalusteilla!


Meillä oli kesällä projektina terassin sisustaminen. Veken verkkokaupassa on monipuolinen valikoima, josta löytyy sekä huonekaluja, että kaikenlaista pienempää kivaa sisustukseen. Esimerkiksi mattovalikoima on aivan loistava! Vekeltä on saatavilla tosi laajasti erilaisia ulko- ja parvekekalusteita. Valitsimme sieltä omalle terassillemme täydellisesti sopivan kokonaisuuden, johon kuuluvat esimerkiksi erilaisia sohvaryhmiä ja todella mukavat Ecofurn-lepotuolit. Meillä oli jo ennestään kotona Annon mattoja, ja niitä halusimme myös terassille. Kokonaisuudesta tuli todella makea! 

Olemme tilanneet Vekeltä aikaisemminkin ja kaikki hankinnat ovat olleet ihania ja istuneet kotiimme kuin nenä päähän. Sen takia kyllä terassijututkin haluttiin Vekeltä. 

Veken sivut ovat todella selkeät ja helpot ja valikoima on todella monipuolinen. Sinne kun eksyy, niin löytää kyllä vaikka mitä! Oma sisustustyylimme on yhdistelmä skandinaavista ja bohoa, tykkäämme myös luonnonmateriaaleista. Näihin onkin Vekellä paljon vaihtoehtoja tarjolla. 

Veke on Pohjois-Suomesta lähtöisin oleva perheyritys, joka on perustettu vuonna 1995.

Myymälät sijaitsevat Rovaniemellä, Oulussa ja Vantaalla, ja uusi liike aukeaa alkuvuodesta 2022 Lielahteen. Verkkokauppa palvelee maanlaajuisesti osoitteessa veke.fi

Pakko myös kiittää Vekeä siitä, että asiakaspalvelu osaa vastata hyvin kysymyksiin ja on vieläpä tosi ystävällistä.

Meille on myös tärkeää, että voimme tukea suomalaista perheyritystä isojen ketjujen sijaan. Pakko myös kiittää Vekeä siitä, että asiakaspalvelu osaa vastata hyvin kysymyksiin ja on vieläpä tosi ystävällistä. 

Ja mitkä sitten olivat meidän valintamme terassille? Tässä koko lista Veken tuotteista, joilla sisustuksemme syntyi. Jos ihastuit, käy katsomassa tuotteet veke.fi