Sointu Borg käy St1- ja Shell-autopesussa rentoutumassa


Sointu on valinnut omaksi autopesulaketjukseen St1- ja Shell-asemien Perfect Autopesun. Hän arvostaa erityisesti laadukasta lopputulosta, hyvää huoltamoiden maanlaajuista kattavuutta ja autopesusovelluksen helppokäyttöisyyttä. 

 

Soinnulle autopesussa käyminen ei ole pakollinen paha, vaan omaa, nautinnollista aikaa. 

– Olen pienestä pitäen tykännyt käydä autopesussa. Yleensä autossa soi taustalla aina musiikkia tai joku podcast, mutta pesussa kuuntelen vaan ympäröiviä ääniä. Se on minulle suorastaan rentoutus- ja hemmottelukeino, hän naurahtaa. 

Erityisesti Sointu arvostaa St1 Way -sovellusta, jonka avulla autosta ei tarvitse nousta ennen pesuun siirtymistä.

– Olen aika mukavuudenhaluinen, joten on kivaa, että pesuun voi hurauttaa suoraan. Sovellus on vielä tosi helppokäyttöinenkin. 

Sovelluksessa ja St1:n pesuverkkokaupassa kuten asemillakin on tarjolla viisi erilaista, eri likaisuustyypeille räätälöityä Perfect-autopesuohjelmaa. Soinnullekin valinnanvara on tervetullutta.

– Vaihtoehtoja on ihan peruspuhdistuksesta kunnon autohifistelijälle sopivaan pesuun. Pesuprosessi on todella laadukas, olen aina ollut todella tyytyväinen lopputulokseen, hän mainitsee.

Suomen laajin autopesuverkosto

St1- ja Shell-asemien Perfect-autopesuloita löytyy jo lähes kahdeksankymmentä ympäri Suomea. Paljon ajavalle Soinnulle ne ovat tuttuja paikkoja. Myös oman kodin lähellä on useampi vaihtoehto, joissa tulee vierailtua säännöllisesti. 

– Tykkään siitä, että arjessa ei tule yllätyksiä. Kun löydän tietyn huoltsikan ja mieluisan pesuohjelman, pysyttelen siinä. 

Asiakaspalvelulle ja yrityksen hyvälle maineelle Sointu antaa erityiskiitosta.

– Palvelu on aina todella hyvää. Häikkää ei tule juuri koskaan ja asiat hoidetaan loistavasti. Lisäksi St1 on suomalainen yritys ja sillä on hyvä maine. Tämä tekee valinnasta helpon, hän summaa. 

Osta autopesu kätevästi verkosta

Voit ostaa Perfect-pesukoodeja huoltamoiden lisäksi St1:n perfectautopesu.fi -verkkokaupasta sekä St1 Way -sovelluksesta. Koodit ovat voimassa viisi kuukautta kerrallaan, ja verkkokaupasta ja sovelluksesta ostetut koodit voi käyttää millä tahansa verkostoon kuuluvista huoltamoista haluamanaan aikana.