Gustavsbergin hana ja suihkusetti kruunaavat Pilvi Nissisen pakuprojektin


 Pakettiautoelämään valmistautuva Pilvi Nissinen haluaa, että autossa voi asua melkein yhtä mukavasti, kuin tavanomaisessa kodissa. Gustavsbergin tuotteissa yhdistyvät Pilvin kaipaamat käytännöllisyys ja kaunis ulkonäkö.

 

Pilvi on haaveillut pitkästä roadtripistä Amerikan halki lapsesta saakka. Pari vuotta sitten hän tutustui myös ajatukseen pakettiautossa elämisestä ja vähitellen siitä tuli kiinnostava vaihtoehto.

– Viime vuonna minulle tuli tunne, että nyt tämä täytyy tehdä! Ei voi odotella enää ja sanoa, että sitten joskus, Pilvi kuvailee.

Pilvi on hankkinut pakettiauton, jota remontoi tällä hetkellä täysin asuttavaksi. Syksyllä olisi tarkoitus jättää päivätyö taakse ja suunnata auton nokka Eurooppaa kohti. Ennen auton muutostöiden aloittamista Pilvi pyrki tunnistamaan, mitkä asiat ovat hänelle kodissa tärkeitä ja jatkuvassa käytössä.

– Kaikki eivät koe juoksevaa vettä tärkeäksi, mutta itse haluan esimerkiksi yöpyä kaupunkien ulkopuolella ja voida käydä myös suihkussa, hän toteaa.

Pakettiautoon onkin nyt asennettu vesitankki, keittiöön tiskiallas hanoineen sekä suihku. Kun auton alle saadaan harmaavesitankki, toimii vesihuolto kuten missä tahansa asunnossa.

Kätevästi asennettavat ja luotettavat

Keittiöön Pilvi asensi Gustavsbergin ulosvedettävän Epic-hanan. Sen Eco-flow-ominaisuus säästää vettä ja energiaa, ilman että käyttökokemus heikkenee. Hana käytännöllisyys saa Pilviltä kiitosta.

– Tiskaaminen on paljon helpompaa, kun hana on ulosvedettävä.

Pakettiauton suihkutilaan valikoituivat Gustavsbergin Suihkusetti Square sekä Suihkuhana Nordic, jotka auttavat säästämään vettä, jota on reissun päällä rajatusti. Tuotteissa on erityisen hyvää myös se, että ne toimivat alhaisemmalla vedenpaineella. Suihku myös säilyttää tasaisen veden lämpötilan paine- ja lämpötilamuutoksissa.

Tuotteet olivat Pilvin mukaan helposti itse asennettavissa, ohjeet selkeät ja kaikki tarvittava mukana. Ulkonäkökään ei ole toissijainen asia.

– Pienessä tilassa esimerkiksi keittiön hana näkyy jokaisessa kuvassa, suihkukin on aika näkyvästi heti sivuoven vieressä. Tuotteiden luotettavuus ja kestävyyskin ovat minulle tärkeitä juttuja.

Pilvi sanoo olevansa todella kiitollinen siitä, että Villeroy & Boch Gustavsberg tarjosi hänelle apuaan, vaikka hänen rakennusprojektinsa onkin vähän erikoisempi.

– Tulin tosi hyvälle mielelle siitä, että he halusivat lähteä mukaan tukemaan. En olisi missään tapauksessa saanut muualta yhtä hyviä tuotteita, hän summaa. 

www.gustavsberg.com