Hanna-Maria Hintsa ihastui terveelliseen ja kotimaiseen uutuusherkkuun


Mummon uutuus Fish & Chips-pakasteateria on Hanna-Marian mielestä kaivattu lisä valmisruokien valikoimaan.

Entinen huippu-urheilija ja nykyinen lääketieteen opiskelija Hanna-Maria Hintsa panostaa terveelliseen ruokavalioon. Hanna-Maria syö tavallisesti kasvispainotteisesti, joskin illallispöytään valikoituu silloin tällöin kalaa tai kanaa. 

“Koitan aina valita kotimaisen vaihtoehdon, jos se vain on mahdollista. Suosin myös luomua, ja vältän kovia rasvoja”, Hanna-Maria kertoo. 

Mummon Fish & Chips-pakasteaterialla voi herkutella hyvällä omallatunnolla 

Rakastettu Mummon-brändi on lanseerannut keväällä uutuustuotteen, joka on terveellisempi versio klassisesta brittiherkusta. 

Perinteisen paneroidun kalan ja uppopaistettujen ranskalaisten sijaan Mummon Fish & Chips-ateria sisältää maukkaita kalapullia ja vähärasvaisia ranskanperunoita. 

“Mummon Fish & Chips on mielestäni erinomainen tuote herkkunälkään, jos haluaa valita terveellisemmän vaihtoehdon tinkimättä mausta”, Hanna-Maria kuvailee. 

Ateriaan kuuluvat ranskanperunat on viimeistelty sydänystävällisellä rypsiöljyllä. Hanna-Maria vakuuttaa, että vähärasvaisuudesta huolimatta ranskanperunat kypsentyvät uunissa herkullisen rapeiksi. 

“Arvostan sitä, että ranskanperunoiden rasvan laatu ja määrä on huomioitu,” Hanna-Maria kehuu.  

Mummon ranskanperunat valmistetaan 100% kotimaisesta perunasta, ja ne ovat lisäainettomia.

Kotimainen ja sydänystävällinen vaihtoehto – mausta tinkimättä

Mummon Fish & Chips-aterian kalapullat on valmistettu kotimaisesta kestävästi Saaristomereltä pyydetystä silakasta ja kasvatetusta kirjolohesta.

“Olin tosi yllättynyt, kun huomasin tämän aterian kalan olevan kotimaista. Se on tosi hieno juttu”, Hanna-Maria sanoo.

“Tykkään itse viimeistellä annokseni ripauksella suolaa, kotimaisilla herneillä sekä tuoreella sitruunamehulla. Sitruunamehun raikkaus kruunaa aterian”, Hanna-Maria vinkkaa. 

Tutustu uutuustuotteeseen täältä!