Miss Suomi Viivi Altonen uskoo, että henkistä hyvinvointia voi parantaa vain muutamassa kuukaudessa


OmaMind-verkkokurssi on matalan kynnyksen työkalu itsereflektioon. Viivi arvelee, että kurssi voi parhaimmillaan olla mullistava kokemus. 

Voiko verkkokurssi kohentaa elämänlaatua vain kolmessa kuukaudessa? Kyllä voi, väittää helsinkiläinen psykoterapiakeskus Mind Repression. 

Mind Repression on lanseerannut 12 viikkoa kestävän OmaMind-verkkokurssin, jonka tavoitteena on tarjota osallistujille työkaluja oman elämän laadun parantamiseen. Kurssi on psykoterapian ammattilaisten suunnittelema. 

Psykologiaa opiskeleva Miss Suomi Viivi Altonen tutustui OmaMindin sisältöön. 

“Tutustuttuani verkkokurssiin ensimmäinen reaktioni oli ihmetellä miksei tällaista ole ollut aiemmin”, Viivi kommentoi. 

“Kurssiin kuuluvat Kurkistus psykoterapeutin huoneeseen -videot olivat tosi mielenkiintoisia! Sain kerrankin kuulla, miten psykoterapeutti ajattelee tehdessään työtään”, Viivi lisää.

Kurssin sisältönä ihmiskokemuksen kirjo 

Kurssi koostuu moduuleista, joista jokainen sisältää johdannon aiheeseen sekä osallistujalle kohdennettuja kysymyksiä tai tehtäviä. 

Viivi vakuuttaa, etteivät moduulit sisällä kuivaa tieteellistä tekstiä. Sen sijaan tekstisisältö on kirjoitettu melkeinpä humoristiseen sävyyn, jota on mukava lukea. 

“Moduuleissa esitetyt tehtävät kannattaa ehdottomasti tehdä. Vaikka keksisit niihin heti vastauksia omassa mielessäsi, joutuu aiheita prosessoimaan aivan eri tavalla niitä kirjoittaessa. Aidot oivallukset ovat useimmiten nimenomaan ajatustyön takana, eivätkä nouse mieleen ensimmäisenä ajatuksena”, Viivi kuvailee.  

OmaMind on turvallinen ympäristö käsitellä omaa menneisyyttä 

“Jokaiselle meistä tulee elämän aikana kolhuja, joita on hyvä prosessoida. OmaMind voi olla turvallinen paikka aloittaa omien kokemusten pohdinta, jos niistä ei vaikka ole vielä valmis puhumaan jonkun toisen kanssa”, Viivi sanoo. 

OmaMind-verkkokurssi on jo lyhyessä ajassa auttanut Viiviä ymmärtämään häntä itseään paremmin. 

“Olen jo alkanut ymmärtää paremmin, miten minusta tuli juuri tällainen. Oman elämäntarinan pohdinta auttaa ymmärtämään esimerkiksi sitä, miksi reagoi tietyllä tavalla joissakin tilanteissa”, Viivi kertoo.

“Jos panostat kurssin suorittamiseen, se voi olla mullistava kokemus. Vain 12 viikossa”, Viivi kiteyttää.

 

Tutustu OmaMind-verkkokurssiin täältä!

jpg.jpg

Omamind