Optometristi ja pikajuoksija Samuli Samuelsson suosittelee maailman ainoan suomalaisen linssivalmistajan OLOlinssejä®


Ympäristöystävällisesti, huipputeknologialla tuotetut OLOlinssit® valmistetaan Liedossa. OLOlinsseille on myönnetty Avainlippu-merkki. 

Pikajuoksija Samuli Samuelsson on koulutukseltaan optometristi, eli lisäkoulutusta saanut optikko. Hän kävi tutustumassa maailman ainoan suomalaisen silmälasilinssivalmistajan, Piilosetin, tehtaan toimintaan. Piiloset valmistaa silmälasilinssien lisäksi myös piilolinssien hoitonesteitä ja silmien kostutustuotteita.

“Sain tietää, että Piilosetin tuotteita myydään 40 eri maassa. Se on erityisesti suomalaisella mittakaavalla tosi vaikuttava saavutus”, Samuli kertoo. 

Liedossa sijaitsevalla tehtaalla panostetaan tuotannon kokonaisvaltaiseen ympäristöystävällisyyteen. Tehtaan katolla on omat aurinkopaneelit ja kaikki tuotantoon käytetty energia tulee uusiutuvista lähteistä. Lisäksi tuotannossa käytetään täysin suljettua vesikiertojärjestelmää, mikä estää tuotantojätteen kulkeutumisen vesistöihin.

Suomessa valmistettujen linssien valinta tarkoittaa konkreettisesti esimerkiksi pienempiä tuontipäästöjä verrattuna ulkomailta rahditettuihin tuotteisiin.

“Piilosetin tuotteet ovat todella vastuullinen valinta ja toimitukset nopeita”, pikajuoksija kehuu. 

Linssit valmistetaan huipputeknologialla – uutuutena huurtumaton nanopinnoite 

Piiloset lanseerasi ensimmäisenä Pohjoismaissa innovatiivisen OLO® Huurtumaton nanopinnoitteen, joka ehkäisee tehokkaasti huurtumista. Huurtumaton pinnoite sopii hyvin pohjoisen vaihteleviin lämpötiloihin, harrastuksiin sekä työssään maskeja käyttäville. OLOlinssit® on saatavilla myös kovapinnoitettuna, heijastuksenestolla, sinivalosuojalla, tummuvina ja aurinkolaseihin.

FreeForm-huipputeknologialla valmistetut OLOlinssit® on suunniteltu kestämään ja tukemaan silmäterveyttä. Esimerkiksi sinivalosuoja vähentää häiritsevää sinistä valoa. Suojamateriaali on linssimateriaalissa itsessään eikä kalvomaisena pinnoitteena.

Avainlippu-merkin ansainneita OLOlinssejä® on saatavilla optikkoliikkeistä ympäri maan. Löydä lähin jälleenmyyjäsi helposti täältä.

 

Etusivu - Ololinssit