Hannele Lauri jakaa neuvonsa joululahjasta, joka ilahduttaa erityisellä tavalla


Kukkalähetys on kaunis tapa muistaa läheisiä ja tuttavia joulun alla. Joulukukkaistutukset säilyvät pitkään, ja ne voi tilata jo paljon ennen jouluaattoa.

Kukkia rakastava näyttelijälegenda Hannele Lauri kertoo koristelevansa kotinsa joka vuosi perinteisillä joulukukilla. Hänen kotoaan löytyy erilaisia kukkaistutuksia ympäri vuoden, ja ajoittain väärin tunnistetut kukat ovat naurattaneet hänen seuraajiaan Instagramissa. 

“Joskus on mennyt minulla orvokit ja petuniat sekaisin”, Hannele nauraa. 

“Mutta joulukukat tunnistan varmasti! Tavallisesti ihmiset valitsevat punaisia joulutähtiä, mutta valkoiset ovat minun suosikkejani. Pidän erityisen paljon sellaisista tuuheista istutuksista, joissa on paljon kukkia”, Hannele jatkaa.

Jätä jouluruuhkat väliin

Hannele pitää kukkia ajattomana klassikkolahjana, varsinkin joulun alla. Juhlapyhän lähestyessä kaupat ovat toisaalta täynnä muitakin, jotka etsivät läheisilleen lahjoja. Hannele suosittelee tekemään kukkatilausksen netissä, jotta jouluruuhkat voi välttää.

“Suosittelen tutustumaan Interfloran kukkaverkkokauppaan! Heidän valikoimastaan löytyy täydellinen kimppu niin joululahjaksi, kuin muidenkin merkkipäivien muistamiseen. Jos johonkin juhlaan ei itse pääse paikalle, kukkalähetyksen kautta voi kuitenkin olla tietyllä tavalla läsnä ja muistaa toista”, Hannele neuvoo.

Kukkiin ei koskaan kyllästy 

Näyttelijä on itsekin saanut uransa aikana lukemattomia kukkalähetyksiä. 

“Niihin ei koskaan kyllästy. Kauniisti sidottu kukkakimppu ilahduttaa aina. Joulukukkaistutuksissa on myös se hyvä puoli, että ne säilyvät pitkään. Kukkalähetyksen voi siis tilata hyvissä ajoin ennen jouluaattoa tuomaan tunnelmaa”, Hannele pohtii. 

 

Suomessa toimii noin 250 Interflora-kukkakauppaa, joiden toimitusalue kattaa lähes koko Suomen. Lisäksi toimitukset onnistuvat myös ulkomaille noin 150 maahan. 

Tutustu Interfloran valikoimaan ja tee joulun kukkatilaus osoitteessa interflora.fi

 Alekoodilla HANNELE saat -5€ alennuksen tilauksestasi (voimassaoloaika 2.-14.12.2022).

 

Interflora Logo, symbol, meaning, history, PNG, brand