Juustolautanen on Hannele Laurin suosikkiherkku


Laadukkaat ja kotimaiset Kuusamon Juuston juustot valmistetaan Suomen pohjoisimmassa juustolassa täysin suomalaisesta maidosta. 

Näyttelijälegenda Hannele Lauri on suuri juustojen ystävä. Juustot ovat hänen suosiossaan niin yksin herkutellessa kuin vierasvarana. 

“Herkuttelen juustoilla myös esimerkiksi elokuvia katsellessa kotona. En tiedä mikä olisi ihanampaa kuin hyvä juustolautanen”, Hannele sanoo.

Hannelen suosikkijuustot ovat perinteisiä klassikkojuustoja, mutta hän on myös innokas kokeilemaan uusia makuja. 

“Tykkään eri juustomauista, ja rakastan kokeilla uusia juustoja. Uusien makuyhdistelmien löytäminen on myös mieleeni”, Hannele kertoo.

Hänen uusin suosikkinsa on Kuusamon Juuston valikoima, jonka laadukkuus, herkullisuus ja monipuolisuus tekivät häneen vaikutuksen. Hannele on tarjoillut Kuusamon Juuston taidonnäytteitä myös hänen vierailleen, ja ne ovat olleet menestys. 

“Aina jos joku tulee kylään, valmistelen tarjolle juustolautasen. Kaikki vieraat tähän mennessä ovat tykänneet kovasti Kuusamon Juuston juustoista. Moni on jopa ottanut kuvia juustopaketeista, jotta osaa itse ostaa omaan kotiinsa!”, Hannele naurahtaa. 

Hyvään juustolautaseen ei ole oikotietä 

Hyvän juustolautasen salaisuus on Hannelen mielestä rohkeasti eri juustojen kokeileminen, jotta omat suosikit voi löytää. Inspiraatiota voi hakea sesongin aineksista – esimerkiksi joulun alla kannattaa kokeilla pipareita juuston parina. 

“Tykkään itse erityisesti voimakkaamman makuisista, rasvaisista juustoista, joiden kylkeen on hyvä valita joitakin kevyempiä vaihtoehtoja tuomaan tasapainoa. Juustojen seurana tarjoan aina keksejä ja viinirypäleitä – sekä tummia että vihreitä. Tummat ovat kyllä minun suosikkejani”, Hannele neuvoo. 

“Kuusamon Juuston juustovalikoima on erinomainen valinta, kun haluat kokeilla uusia juustoja. Niiden voi luottaa olevan laadukkaita, parhaista raaka-aineista valmistettuja herkkuja, jotka tukevat kotimaista työtä.” 

 

Tutustu valikoimaan täältä!