Hannele Lauri liittyi deittipalveluun – “Eihän sitä koskaan tiedä, mitä voi tapahtua”


70-vuotias näyttelijä on pitkän harkinnan jälkeen päättänyt katsoa, millaista deittipalvelujen tarjonta on.

Räiskyvästä persoonallisuudestaan tunnettu näyttelijälegenda Hannele Lauri on nyt ollut jo pitkään sinkkuna, eikä ole kaivannut miestä rinnalleen. Ystäviä on vuosien saatossa kertynyt näyttelijän lähipiiriin, mutta hän on aina avoin tapaamaan uusia ihmisiä. 

“Uudet, mielenkiintoiset ihmiset ovat elämän suola. Minusta on hirveän mielenkiintoista keskustella ihmisten kanssa, jotka ajattelevat asioista eri tavalla kuin minä”, Hannele kertoo.

“Olen nauttinut sinkkuelämästä, enkä ole kauhean hyvä kestämään arkea jonkun muun kanssa. Nykypäivänä voisin kuvitella itseni ehkä tapailemassa jotakuta”, Hannele myöntää. 

Elämänilo vetää puoleensa

Hannelleen vetoavat itsenäiset tyypit, jotka kulkevat omia polkujansa. Potentiaalisella kumppanilla täytyisi olla mielikuvitusta, älyä ja huumoria. Keskustelun tulisi soljua vaivattomasti. 

“En voi sietää valittajia, joilla ei koskaan ole mikään hyvin. Tässäkin iässä täytyy vielä olla utelias elämästä, ja osata nauttia esimerkiksi kevään tulosta. Lisäksi täytyisi tietenkin rakastaa eläimiä”, Hannele naurahtaa. 

Hannele valitsi kotimaisen deittipalvelun

E-Kontakti on kotimainen ja turvallinen deittipalvelu, josta voi seurustelukumppanien lisäksi etsiä myös ystäviä tai harrastuskavereita. 

“Eihän sitä ikinä tiedä mitä elämä tuo tullessaan, mutta ei kukaan minun ovelleni ilmaannu. Vietän töiden jälkeen paljon aikaa kotona, joten deittipalvelu on minulle täydellinen tapa tutustua uusiin ihmisiin”, Hannele pohtii. 

Löydä rakkaus, ystäviä tai vaikkapa harrastuskavereita E-Kontaktista. Alekoodilla HAN3 voit kokeilla sivustoa veloituksetta 3 päivän ajan!